Advertisement

Bawa Adik Jumpa Dentist Sebab Gigi Berlubang



Pagi sabtu ni luangkan masa bawa adik jumpa dentist. Kesian dia tahan sakit gigi berlubang minggu ni. Akhirnya hari ni bawa dia jumpa dentist. Mama yang neves. 

Klinik pilihan huda, klinik yang sama masa huda buat rawatan beberapa bulan lepas. Suka klinik ni sebab doktornya sangat lemah lembut. 

Kami datang awal setengah jam sebelum klinik buka, huda memang aim nak jadi orang yang pertama masuk klinik. Lebih selamat dan kurang orang. Alhamdulilalh, dapat jadi orang pertama. Staff datang dalam pukul 8.35.   Suami parking depan pintu klinik, kemudian dalam 8.45 staff panggil tanya nak walk in treatment pagi ni ke, dia minta IC untuk daftar. 

Kemudian sambung tunggu dalam kereta sampai la tepat pukul 9, masuk klinik , buat pendaftaran dan terus masuk ke bilik rawatan. 



 
Adik neves ke tu?


Ketika Proses Rawatan... 




Selepas rawatan , lebih kurang 15 min lepas proses tampalan gigi. Sesi konsultasi



Doktor ajar adik gosok gigi bersih-bersih..



Berapa Kos Tampal Gigi Berlubang ?


 
RM 35 jer. Nak lagi murah pergi klinik kerajaan lah kan? Hehe... semoga adik semakin rajin gosok gigi dengan sempurna lepas ni.. 







Post a Comment

0 Comments