Advertisement

5 Sebab Kenapa Korang Kena Pilih Yoodo Sebagai Line Telco Terbaik!


5 Sebab Kenapa Korang Kena Pilih Yoodo Sebagai Line Telco Terbaik!  |
  Di Malaysia sekarang memang ada macam-macam line Telco, sampai tak tahu kan nak pilih mana paling berbaloi. Jom huda nak share kenapa korang patut pilih Yoodo ! 


Korang Ok Ke?

Yoodo ni memang selalu hasilkan iklan yang out of the box. Macam Aidilfitri hari tu geli hati sungguh dengan iklan raya yang unik. Kali ni sempena Merdeka, iklan yang sangat menyentuh jiwa dan membuka mata kita semua agar berkomunikasi walau kita terpaksa menjaga jarak fizikal namun dengan adanya talian online, semuanya terasa dekat. 

Mesej utama iklan ini adalah mendorong kita untuk bertanya kepada orang yang kita sayangi - adakah Korang OK?






Kenali Yoodo 



Malaysia’s first truly customisable and  100% digital mobile service

Powered by Celcom - Enjoy Malaysia’s  widest 4G LTE network



5 KELEBIHAN YOODO


1) Customisable And Transparent Plan



Yoodo menawarkan plan yang transparent dan boleh pilih sendiri mengikut keperluan dan kehendak. Sangat berbeza dengan line Telco lain yang fix plan dan  cuma menyediakan pakej untuk data panggilan dan internet.

 Dengan Yoodo, ia tampil dengan menawarkan pakej data internet yang lebih spesifik. Lebih kurang 2 juta pilihan kombinasi data, voice call dan SMS tanpa sebarang caj tambahan bagi personal own plan daripada Yoodo ditawarkan kepada pengguna. Sangat Menarik kan?? 

Sebelum ni, huda guna Telco lain. diorang bagi banyak data untuk SMS , satu pun tak guna kan? Lepas tu burn gitu jer setiap bulan. Membazir bila kita bayar benda yang kita tak perlukan. setuju tak? 



Ini customized plan yang terbaik untuk huda! Mudah sangat sebab boleh customized ikut citarasa sendiri! 


2) ADD ON Features - Follow Your Lifestyle

Special data packets that give you high-speed data that  does not deduct from your base mobile plan. 



Huda suka dengan Add On features ni, especially time sekarang banyak meeting online, nak bergoogle meet , RM 3 jer sebulan. Tak usik pun data plan yang kita customized kita tentukan.


3) Nak Beli Simkad YOODO, Mudah jer, Express Delivery Dengan GoGet 

 

Berminat nak dapatkan Yodoo, korang boleh order dan tunggu delivery express dari GoGet datang ke rumah korang. Tapi khas untuk warga Lembah Klang, Penang dan Johor sahaja. If korang stay di negeri lain, kena tungu lah delivery courier datang biasa amik masa 1 - 3 hari jugak. Nak lagi pantas nak dapatkan Yodoo , boleh terus terjah Celcom Blue cube, Petronas Mesra dan BHPetromarts. 




4) Pengakfitan Mudah , Semua Atas Talian

Self-Activate SIM - install Yoodo app dan activate sendiri di rumah.
Fully cashless - Tak perlu top-up atau bayar bil setiap bulan, hanya melalui online banking
100% online - semua urusan hanya di atas talian.
Fully Digital - Pengguna dapat menikmati pengalaman perkhidmatan mudah alih 100% digital yang benar-benar dengan peningkatan kecekapan, kemudahan dan fleksibiliti. 

Pengguna boleh mendaftar dan mengaktifkan akaun Yoodo korang dalam aplikasi dan semuanya tanpa sebarang masa untuk menunggu.


5) Promosi Menarik - More Choice, More Control, More Power   
100GB of
high-speed data for  only RM2.00

Valid for one hour.


NEW Power Pass offering gives you  12 Hours of 100 GB for only RM10!

Promotion ends 14 October 2021





Back by popular demand, the 20/20 Monster Returns 
Get 20GB of Data For Only RM20!



Invite a friend to join Yoodo using your  unique referral code and earn RM20 in  free Yoodo credits

Your friend will get 7GB of FREE data



Government’s Jaringan Prihatin initiative, Yoodo launched the Prihatin Pass
80GB of high-speed data for only RM5 a month
Eligible Malaysians can register until 30 September 2021



So, Untuk korang yang sukakan kebebasan memilih, Yodoo semestinya Line Telco pilihan terbaik !


Post a Comment

0 Comments