SK Adjustable Head Loop Face Mask Berbaloi ke Beli?



SK Adjustable Head Loop Face Mask Berbaloi ke Beli?
|  Hai semua pembaca blog huda yang baik hati, didoakan rezeki korang semua melimpah ruah... Amin...! Hari ni nak kongsi produk review tentang face mask yang cun jenama Siti Khadijah. Huda beli kat Shopee jer. Huda sebenarnya stress dengan mask acne , jerawat naik pulak lepas vaksin second dose last week. Bukan setakat kat pipi bawah dagu pun ada. Suspek memang sebab face mask pakai buang tu. Maka, sudah tiba masanya huda pakai face mask "mahal" sikit. Tak salah kot belanja diri sendiri kan? Penat-penat kerja siang malam, dapat belanja diri sendiri memang syok. So berbaloi ke beli face mask jenama Siti Khadijah ni?? 



SK Adjustable Head Loop Face Mask Berbaloi ke Beli? 






Beli di sini >> https://shp.ee/3xcsvie <<

Model pakai memang nampak cun kan? Meh tengok huda pakai, cun ke idok..hehe...


 

Kenapa huda terpikat nak beli face mask Siti Khadijah ni?




 

#1 Adjustable

maka ia sangat selesa di pakai, adjust ikut muka kita. Pelitup muka SK direka khas bagi memberi kelainan dibahagaian tali yang didatangkan dengan cord stopper untuk memudahkan pelarasan keselesaan dibahagian kepala mengikut kehendak pelanggan berbeza dengan face mask biasa yang memerlukan extender


 #2 Safety magnet

 bagi mengelakkan habuk masuk dibahagian dalam apabila tidak digunakan selain daripada itu memudahkan lagi kaedah penyimpanan


 #3 Material berkualiti nampak mahal dan elegan dipakai


Outer & Tali: Neoprene fabric 
Inner: Lycra 
Dagu: Lycra 
Cord Stopper: Metal stopper in gold Magnet 
Logo: SK monogram tag in rose gold 




Boleh masukkan pelapis perlindungan (Filters). Setiap pembelian 1 face mask ni dapat free 5 keping filter ni. 

So far huda dah pakai seminggu dan sangat-sangat puas hati. Huda beli kan juga untuk mak di kampung. Harap mak pun happy pakai face mask Siti Khadijah ni.. 

Rasa banyak pulak huda beli kat Shopee seminggu dua ni.. patut lah laju jer duit kat akaun surut. Hehe... Tapi apa salahnya yer kan Shopping Therapy orang kata.  Korang shopping apa bulan ni? Jangan kedekut dengan diri sendiri tau.. spend jer... asalkan ukur baju badan sendiri dan tidak membazir... 





No comments