Review Paperang P1 – Inkless Portable Printer



Review Paperang P1 – Inkless Portable Printer  | Self reward bulan ni hadiahkan diri sendiri satu gadget yang dah lama sangat teringin nak beli. Rezeki miliki inkless portable mini printer jenama Paperang menjadi kenyataan. Alhamdullilah. Misi utama beli ni sebab nak print label.

Review Paperang P1 – Inkless Portable Printer


Paperang adalah pencetak segera mudah alih dengan aplikasi yang direka untuk mencetak foto dan teks anda dalam warna hitam dan putih.




Bagaimana Paperang Berfungsi?



Lepas huda kongsi video unboxing Paperang P1 di media sosial , meriah betul kawan-kawan komen dan ada juga yang call tanya harga, beli kat mana dan how it works?




Paperang printer ni mengunakan teknologi thermal printing dan tanpa dakwat. Ia menggunakan kertas thermal dan dicetak dengan haba panas.





Berapa Harga Paperang P1 ni?



Harga nya dalam seratus lebih. Option paling murah ni huda beli. Yerla baru nak cuba-cuba jer. kalau best boleh lah kita upgrade ke P2 ke P3 pulak. InshAllah semoga murah rezeki nanti. 
Terjah jer Paperang Official Store di Shopee, rajin2 tengok mana tahu korang boleh beli time flash sale dan jimat banyak! 


Amacam okay ke print label guna Paperang P1 ni? 




Tadaa... ni salah satu hasil label printing yang huda dah buat. Simple label hitam putih jer. Baru nak berjinak nak bisnes dengan gunakan Thermomix ni. Buat Pes Ibu Sambal yang memudahkan memasak sebarang lauk pauk yang gunakan lada. 
Sekian sharing kali ni. nantikan next review apa lagi barang huda beli di Shopee....









1 comment:

  1. Are you looking for the best web designing company that offers the best designs for your website? Web Solution Centre is one of the top Web designing company in Delhi providing website designing and development services keeping the trends, SEO and website speed in mind. We specialize in web design, web development, online marketing, content writing and branding. Contact us to build a fast, reliable and trustworthy website for your business.

    ReplyDelete