Review Hair Trimmer Xioami Beli di Shopee



Review Hair Clipper Xioami Beli di Shopee
| Lama sungguh huda survey nak beli mesin potong rambut ni, dari tahun lepas tak beli-beli. Namun akhirnya beli juga lepas encik suami bagi duit suruh beli. Hihi, dia pun geram tengok rambut anak-anak panjang.
Pilih jenama sama dengan phone baru iaitu Xioami . Ada banyak seller kan di Shopee, namun ini pilihan huda, semestinya sebab harganya murah, hehe. Jom tengok berbaloi ke, fungsi okay ke??

Review Hair Trimmer Xioami Beli di Shopee



https://shp.ee/prw68q6


Main Features: 
One Button Locks the Length of the Haircut 
● Features a slider-type positioning comb that locks haircut lengths from 0.7 - 21mm and supports one-button adjustment for easy operation Nano Ceramic Cutter Head 
● The hardness of nano-ceramics is 1.6 times that of ordinary stainless steel. 
When the hair clipper is running at high speed, the noise generated by the ceramic cutter head will be lower Two Speed Control 
● Adopts frequency conversion technology, and with the powerful motor, it provides two-speed power flexible switching to meet the needs of different hair types ESM Intelligence Prevent Stuck Hair
 ● It has two large modules of energy management and motor mastering, which can guarantee high-speed operation and no stuck hair when the battery is low R Type Rounded Corner Processing
 ● The parts that contact the skin with the cutter head and the positioning comb are rounded to ensure safety and comfort during the hair cutting

Review di Shopee yang menyakinkan... 



Jom layan video review dari huda pula... 





Package Contents: 1 x Hair Clipper, 1 x USB Cable, 1 x Chinese Manual, 1 x Brush, 1 x Oil Close up view at different angles







Overall, mesin berfungsi dengan baik sekali. Lepas unboxing terus guna untuk trim rambut kedua-duanya sekali. alhamdulillah, mudah dan cepat. Syukur Allah permudahkan . Kalau ingat zaman diorang kecik, sungguh mencabar nak potong rambut. Melalak macam kena dera. Stress time tu. Now, enjoy jer time potong rambut anak-anak. Best rasa... 

Okay lah sekian sharing produk review kali ni, stay tuned for next produk review... 

P/s : Nak huda dan anak-anak review produk korang? Boleh email ke n.hudahalid@gmail.com 





No comments