Nak Buat Gambar Muka Jadi Kartun? Guna Jer App Toon Me

Nak Buat Gambar Muka Jadi Kartun? Guna Jer Apps Toon Me | Hari tu huda nak tempah personalized T Shirt dengan gambar muka sendiri tapi tak nak letak muka real, nak ubah jadi kartun. Search apps apa yang sesuai untuk modify muka jadi kartun. Akhirnya jumpa juga yang paling berkenan iaitu Apps Toon Me di play store. 



Nak Buat Gambar Muka Jadi Kartun? Guna Jer App Toon Me



Apps Toon Me ni ada versi free dan berbayar, tapi huda mesti lah  nak jimat , guna yang free je pun okay dah..

Nak tengok tak antara hasil editing yang huda dah buat menggunakan apps ni?




Ini lah gambar yang huda gunakan untuk print Tshirt di Printcious. 




Gambar The Arifs ni, muka diorang edit guna App Toon Me. Lepas tu encik suami edit guna photoshop pulak. Makbulkan permintaan anak-anak nak baju eksklusif design ada muka sendiri.. 

untunglah anak-anak papa diorang webmaster dan designer terhebat.. cakap jer nak apa design. sekelip mata siap.. berkat tunjuk ajar papa , mama pun dah terer gak design-design sampai ambil berpuluh dah order design tempahan profil syarikat sejak tahun lepas. alhamdulillah, rezeki skill yang Allah hadiahkan di manfaatkan sebaiknya... 


Post ni pun huda edit guna App Toon Me.. Nice kan?

No comments