Advertisement

Kenapa Pilih Buat Cermin Mata Baru di Optom Eyecare Bangi


Kenapa Pilih Buat Cermin Mata Baru di Optom Eyecare Bangi |
Hari ni cermin mata bukan untuk orang rabun jer tau, tapi setiap orang termasuk anak-anak yang selalu tengok gadget setiap hari dengan PdPr perlukan juga cermin mata untuk lindungi mata dari bluelight. So kat mana pilihan terbaik nak buat cermin mata untuk diri sendiri , suami dan anak-anak? Huda rekemen sangat korang pilih Optom Eyecare Bangi . Nak tahu kenapa? Meh baca sampai habis perkongsian huda hari ni.




Kenapa Pilih Buat Cermin Mata Baru di Optom Eyecare Bangi



Kenapa kena pilih Optom Eyecare Bangi untuk buat cermin mata?
Huda memang berkenan sungguh nak buat cermin mata kat sini sebab Optom Eye Care Bangi sediakan perkhdimatan pemeriksaan mata yang menyeluruh secara klinikal. Maka cermin mata yang ditempah mesti menepati kondisi kesihatan mata kita dan berikan keselesaan yang optimum. 

Antara aspek pemeriksaan mata yang diperiksa adalah :-
  • keadaan rabun
  • silau
  • pemeriksaan power untuk penggunaan cermin mata,
  • pemeriksaan saraf mata bahagian depan dan juga belakang

"The Phoropter." - Optom Eyecare Bandar Baru Bangi.
Mesin yang di gunakan oleh eye care professionals semasa eye examination.


Dulu huda pernah buat spek kat kedai cermin mata biasa, takde pun alat canggih gini.



Ruang pemeriksaan mata yang luas dan selesa. Memang terbaik lah Optom ni! 


Lagi satu sebab huda nak buat cermin mata di Optom selain pemeriksaan yang terperinci adalah nak dapatkan cermin mata yang terbaik untuk diri sendiri, suami dan anak-anak yang kerap tengok skrin komputer dan phone.  Dapat elakkan mata dari keletihan dan juga long term bagus untuk kesihatan mata . 

Tambahan pula, pemeriksaan mata di Optom Eye Care Bangi ini dijalankan oleh pakar mata yang 
 bertauliah. Memang yakin dan rasa selamat bila berurusan dengan mereka yang professional kan?

InshaAllah, bila keadan COVID 19 reda dan boleh rentas negeri, memang huda ajak suami serta anak-anak tempah cermin mata baru di Optom Eye Care Bangi. 




Jika korang berminat untuk buat pemeriksaan mata dan dapatkan cermin mata baharu dengan kualiti terbaik boleh la kunjungi :-

Optom Eyecare.
No.37, Jalan 8/1, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan. (Berdekatan Marrybrown)
🕰️BUKA SETIAP HARI
🕰️9AM-8PM
GPS: https://goo.gl/maps/KFs6hsbfRa3551Gj9

Untuk maklumat lanjut dan juga sebarang pertanyaan boleh hubungi Optom Eyecare Bangi di :-
Website: https://optom.com.my/
IG: www.instagram.com/optombangi
Fb: www.facebook.com/optombangi

Untuk warga Kedah boleh berkunjung ke cawangan Optom Eyecare Kedah.
No 17-GF,
Taman Bandar Baru Mergong,
05150 Alor Setar, Kedah
Tel: 011-10641167


Post a Comment

0 Comments