Advertisement

Berpantang pun boleh masak , Thermomix kan ada!


Berpantang pun boleh masak , Thermomix kan ada! 
|  Dulu masa huda lepas beranak , memang tak masak sangat. Ada masa gigihkan juga badan masuk dapur, buka api stove kemudian buat itu ini.. lepas tu mesti rasa tak sedap badan sebab rasa cam kurang rehat dan banyak gerak dan diri lama kat dapur.  Tapi zaman moden sekarang dalam pantang pun boleh masak macam-macam menu makanan. Hebat kan? Semuanya sebab ada Thermomix yang memang power rangers!! 

Berpantang pun boleh masak , Thermomix kan ada! 


Apa huda nak share ni true story okay, bukan gebang pang pung pang promote semata untuk menjual. Bagi huda setiap perkongsian tentang Thermomix harap dapat membantu korang menjalani hidup yang mencabar di zaman pandemik ni dengan lebih bahagia, especially untuk korang yang dalam tempoh berpantang lepas bersalin. Dengan stress baby asyik meragam lagi. At least dengan ada Thermomix ada juga spark of happiness saat tertekan. 

Sumber : Facebook Pengguna Thermomix Nur Amirah A Bakar


Isi masa lapang ketika tempoh berpantang...




Waktu hari raya korban yang lepas, beliau boleh jer masak macam2 menu dengan bantuan Thermomix! 


Roti buku ala-ala gardenia pun boleh di adun dengan sangat mudah dan effortlessly dengan Thermomix


Tu baru sikit tau huda nak share. Next time huda akan share banyak lagi testimoni menarik pengguna Thermomix TM6. 

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang Thermomix, boleh terus hubungi huda #IAmYourThermomixAdvisor

Post a Comment

0 Comments