Advertisement

Review TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag


Review TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag
  | Baru-baru ni huda ada dapat sling bag dari PTT Outdoor,  jenama produk outdoor yang menjual pelbagai alat dan kelengkapan sukan dan aktiviti outdoor.  Sebelum ni huda pernah beli tudung sukan jenama TAHAN dari PTT Outdoor. memang best kualitinya! 

Review TAHAN CONQUER 
Multipurpose Sling Bag


Jom huda ajak korang kenal lebih terperinci tentang produk terbaru PTT Outdoor iaitu TAHAN Conquer Multipurpose Sling Bag. 

#1 Size TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag

Dimensi ketebalan, panjang, lebar dan tinggi beg ni adala 27 cm x 8 cm x 20 cm . 
Nak tahu lebih real, sesuai ke tak korang bawa beg ni, boleh tengok huda pakai ni.. 





#2 Pilihan Warna TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag




#3 Ruang Dalam  TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag





Kelebihan  TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag




  • Adjustable sling
  • Large storage capacity
  • Water resistant

Harga TAHAN CONQUER Multipurpose Sling Bag

RM 69.00 untuk pembelian 1 unit / 2 unit. 
Jika korang beli 3 unit keatas boleh dapat diskaun dengan harga RM 66.93

Mana Nak Beli Sling Bag yang best ni?

Korang klik jer sini 
>> https://www.pttoutdoor.com/shop/tahan-conquer-multipurpose-sling-bag/ << 







Post a Comment

1 Comments