Advertisement

Review Min'z Acar Ikan Masin - Fuh memang Padu BEB!



Dah buntu nak makan apa time PKP ni? Huda syorkan korang cuba Min'z Acar Ikan Masin. Acar Ikan Masin dengan buah-buahan asam dan ceri yang cukup rasa yang sangat-sangat kena dengan selera huda. So far huda makan memang terpaksa bertambah nasi... Aduhai, punah diet ku keranamu Min'z Acar Ikan Masin...
 

Review Min'z Acar Ikan Masin - Fuh memang Padu BEB! 

Huda masak simple, ikan singgang , ulam kacang botol dan makan dengan Min'z Acar Ikan Masin. Fuh, serius beb, korang akan menyesal sebab terpaksa lupakan pasal diet. dan terus tambah nasi..hehe... 

KELEBIHAN Min'z Acar Ikan Masin
.
Rasa enak tak terkata
Menambahkan selera makan
Jimat masa..tak payah masak
Acar premium pada harga yang sangat berpatutan
Sedia dimakan, tak perlu hangatkan atau masak
.
Best kan?
.
Harga sepeket cuma RM15
.
Beli 2 pek pada harga cuma RM28
.
Minat nak order?
.
Klik je link bawah untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60166677172
.
Shopee : https://shp.ee/kvi5z8x

Sekian review ringkas dari huda. sila lah beli cepat!  

#minzsambalhitam
#minzsambalhitampahang
#minzsambalhitamikantalang
#minzacarikanmasin


Post a Comment

0 Comments