Pengalaman Shopping Barang Rumah Secara Online di HomePro


Pengalaman Shopping Barang Rumah Secara Online di HomePro  |  Hidup dengan norma baru hanya stay at home , memang boleh jadi stress dan bosan. Antara terapi huda buat adalah shopping! Paling best shopping barang rumah. Bagi semangat mood baru tengok rumah ada new vibes. Bulan ni huda shopping barang rumah online di website HomePro. Memang rambang mata sebab banyak sangat barang best dengan harga yang affordable. Jom tengok apa huda beli...

Pengalaman Shopping Barang Rumah Secara Online di HomePro 


Ini dia senarai produk yang huda beli...



Lepas place order, amik masa juga nak sampai ke rumah. Maybe sebab PKP semua benda jadi delay kan? Yang penting dah selamat dah mendarat depan pintu rumah. So happy tengok 2 parcel besar depan pintu! 


Baguskan siap ada sticker FRAGILE , so barang yang di order takkan rosak dan di handle with care. 



Tengok ni, tebal sungguh bubble wrap. Bagus sungguh... 



Blind Vinyl Cordless. 




Dah siap pasang! Cantik dah tingkap dapur ada blind.. 



Next, huda beli tong sampah baru untuk dapur. Kena dengan theme dapur huda white grey. Suka tong sampah ni, design nice dan nampak  kemas je kan? 


Tambah koleksi jug kat rumah ni. Cantik kan macam kaca tapi jug plastik jer yang penting BPA Free..


Dah lama huda nak beli fruit basket, akhirnya jumpa juga yang paling berkenan di Home Pro! 

Last but not least, beli cone plastik jer. Saja beli sebab ada masa diperlukan boleh guna



Tu jer lah buat masa ni shopping barang rumah di Home Pro. InshaAllah next time nak shopping lagi sebab memang puas hati sangat dengan kualiti barang yang tip top dan juga harga yang affordable. 

Nah klik jer sini untuk online Shopping di website Home Pro. Macam-macam barang rumah korang nak ada kat sini... 

1 comment: