CC Cream Hansaegee Nature – All in One Cream Paling Terbaik



CC Cream Hansaegee Nature – All in One Cream Paling Terbaik! | Sejak PKP bersambung-sambung sampai tak tahu bila entah nak sampai penghujungnya, huda mula jadi malas bersungguh make up bila keluar rumah sebab muka sebahagiannya kena tutup dengan mask . Jadi huda gunakan hanya satu sahaja produk bila nak keluar. All in one CC Cream Hansaegee ni memang best dan paling terbaik huda pernah guna!


CC Cream Hansaegee Nature – All in One Cream Paling Terbaik





Cuba korang check, cream yang korang guna sekarang ada tak perkataan SPF ?

Kenapa Pentingnya CC Cream ada SPF 50++








Sinaran UVA dan UVB dalam cahaya matahari boleh merosakkan dan menyebabkan masalah kulit, buat kulit wajah nampak kusam dan cepat tua, naik kedutan, jeragat dan pelbagai lagi masalah kulit.

UVB merupakan penyebab utama kemerahan kulit dan pendedahan kepada cahaya matahari yang lama akan meningkatkan risiko untuk mendapat kanser kulit.



Jadi, adakah anda memakai krim SPF yang betul?
SPF adalah ukuran relatif berapa lama pelindung matahari (sunblock) dapat melindungi anda dari sinaran UVB.
Sebagai contoh, SPF 30 mampu melindungi anda 30 kali ganda dari selaran matahari (sunburn).
Sunscreen merupakan salah satu langkah pencegahan bagi mengelak daripada terkena sinaran matahari yang memudaratkan kulit wajah kita.



Huda dah cerita tentang bahaya sinar UVB, sekarang jom kita fahami pula kenapa penting guna CC Cream yang ada label “PA+++ “


Ia merujuk keupayaan cream ni menghalang pancaran sinar UVA dari tembus ke kulit kita dan menyebabkan kulit akan cepat berkedut. Huhu, takut kan muka berkedut dan berlaku premature aging. Tak nak lah muda lagi tapi muka berkedut.





Tahu tak ? Sinaran UV A adalah 500 kali ganda lebih banyak berbanding dari sinar UV B.



CC Cream Hansaegee Nature – All in One Cream Paling Terbaik!



Trifunctional Cosmetic

  • Whitening
  • Anti Wrinkle
  • SPF 50+, PA+++
Tri –Effect
  •  Complexion Control
  • Brightening
  • Sunscreen Effect


Apa lagi yang special tentang CC Cream Hansaegee ni?


Huda memang cerewet dan sentiasa belek bahan-bahan semua produk yang huda guna.
Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream ni bebas Paraben, bebas sulfat dan bebas alkohol. Ianya sesuai untuk semua jenis kulit. Jadi nak pakai setiap hari rasa yakin jer.






Satu cream sahaja letak dalam beg. Tak perlu barang lain. Huda suka dengan design yang kompak dan muat di masukkan dalam hand beg yang saiz kecil pun boleh. Senang di bawa kemana-mana untuk touch up muka.



Ciri penutup twist lock untuk pastikan cc cream takkan tertumpah dalam beg.


Mudah jer nak sapu, guna jari jer…


Nampak tak beza, muka Nampak glowing kan, berbeza sangat kulit wajah tanpa CC Cream.


CC Cream Hansaegee ni memang sangat mudah nak guna. Tak payah nak guna brush ke sponge ke. Pakai jari jer. Blend terus ke kulit wajah dengan cepat. Tanpa rasa melekit . Tiada kesan white cast dan warna kulit cerah secara natural dan glowing tahan lama. Tu la yang huda bagitau awal-awal kenapa huda kata CC Cream Hansaegee Nature – All in One Cream Paling Terbaik!


Suka dengan tekstur krim ni, ringan jer dan tak melekit. 


Perbezaan Sebelum blend, krim warna putih dan lepas blend akan berubah warna coklat/pink dan blend terus ke wajah.




So korang semua, tak kisah lah kita kena keluar rumah atau duduk dalam rumah sahaja. Wajib apply CC Cream ni. Sebab sinaran matahari pun masuk melalui tingkap rumah kita kan? Jom kita sama-sama sayangi kulit muka kita. Naka wet muda tak dan tampil sentiasa cantik berseri di depan suami dan anak-anak? Jom dapatkan CC Cream Hansaegee Nature hari ni!
Beli di sini >> https://hansaegee.com/shop/skin-care/gold-nano-cc-cream/s-recover-cc-cream.html << 

Untuk maklumat lanjut korang klik jer link di bawah.












7 comments:

  1. Bahaya betul nie sebab makin banyak review yang baik pasal produk Hansaegee nie. Nampak gaya kena beli gak nie

    ReplyDelete
  2. penting ye pakai ni lagi-lagi dengan cuaca tak menentu ni. tunggu cc cream kat rumah ni habis, Aten beli yang ni pulak

    ReplyDelete
  3. ramai juga yg share mengenai cc cream dari hansaegee nature ni. tak pernah cuba lagi tapi nak try juga sebab ramaii yg bagi positif review :)

    ReplyDelete
  4. Memang bagus ni Huda, sampai sekarang Sis guna, dah masuk botol kedua dah.. lagi time panas ni, duduk rumah pun kena pakai juga..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah cuba CC Cream jenama ni. Tapi pelembap muka Hansaegee memang sesuai untuk wajah akak yang sensitif.

    ReplyDelete
  6. Cc cream fav Iza ni sbb dia sekai spf. Kadang malas makeup pakai ni je pastu touch up sikit. Settle dah.

    ReplyDelete