Advertisement

WOW Jimat Sampai 80% - Jualan Gudang HomePro, Jom Shopping, Online Jer!!



WOW Jimat Sampai 80% - Jualan Gudang HomePro, Jom Shopping, Online Jer!!  | First time ni HomePro My akan mengadakan Jualan Gudang secara online selama 4 hari bermula pada 18 /6/21 - 21/6/31/21 ( Sales terpaksa ditangguh kerana website mengalami masalah teknikal) , bukannya pada 17hb ni yer! Jadi ini peluang keemasan kita nak shopping barang rumah tanpa perlu bersesak di jualan gudang. Semua hujung jari jer . Huda memang sangat looking forward dengan jualan gudang dari HomePro ni sebab shopping barang rumah ni ibarat terapi stress sebab PKP yang berlanjutan sampai ke hujung tahun ni..


WOW Jimat Sampai 80% - Jualan Gudang HomePro, Jom Shopping, Online Jer!! 

 
Tawaran hebat setiap hari (potongan sehingga 80%)

Pelbagai pilihan barangan rumah, semua best2

Stay at home dan enjoy shopping dengan cara lebih selamat

Belian secara pukal dan installment pun boleh juga.

Penghantaran pantas, terus ke pintu rumah.
 
Jom grab tawaran menarik dan menjimatkan.


Daily Shocking Deals

Fast Delivery

Satisfaction Guaranteed

Gift with Purchase

Bulk Purchase Offer

0% interest Instalment Plan


Ada perkakas elektrik, perabot, hiasan rumah, berkebun di luar rumah dan pelbagai lagi untuk rumah korang agar kemas dan teratur. Terus terjah website HomePro di link di bawah. 


Post a Comment

9 Comments

  1. Wah memang syok shopping online jualan gudang homepro. Byk barang. Berbaloi

    ReplyDelete
  2. Wahhh best, diskau sampai 80% tu!

    ReplyDelete
  3. Nak usya la meja study Abg Qi. Selalu buka ikea asyik xd stok manjang pening tau. Tq huda share

    ReplyDelete
  4. mai laa rumah kak azni, pastu nnt kita pi shopping real pulak lepas nih hehhe. dekat jer

    ReplyDelete
  5. Homepro best... Dulu selalu window shopping kt kedai I

    Jemput singgah Blog mommylin.com ye

    ReplyDelete
  6. Wowww Jimat hingga 80% memang kena terjah laaa nanti .. Nanti KakYa try jenguk2 ..

    ReplyDelete
  7. kaw2 sale tu erk..membeli masa sale memng best

    ReplyDelete