Plan Nak Bagi Hadiah Apa yang Unik? Jom Tempah Baju dan Canvas di Printcious


Plan Nak Bagi Hadiah Apa yang Unik? Jom Tempah Baju dan Canvas di Printcious
| Hari ni huda tengah berfikir-fikir tentang idea hadiah yang unik khas untuk suami tersayang yang bakal sambut birthday bulan depan. Haruslah buat planning awal kan, tak suka last minute plan, especially kalau nak tempah hadiah yang customized. 



Plan Nak Bagi Hadiah Apa yang Unik? Jom Tempah Baju dan Canvas di Printcious



Plan pertama huda nak beli customized design T Shirt printing. Best juga tempah printing baju dengan design sendiri di Printcious ni sebab kita ada pilihan nak print di bahagian depan sahaja atau, atau bahagian belakang sekali. Pilihan lengan panjang dan pendek pun ada. Rasa cam nak print sedondon dengan anak-anak jugalah nanti sebab size Tshirt kanak-kanak pun ada. 


Selain printing TShirt dengan design sendiri, huda berkenan juga dengan Tshirt yang ready design yang tulis ayat-ayat catchy dan  menarik macam ni...




Koleksi Tshirt printing ready design kolaborasi antara Tsuponk X Princtious ni pun serius cun giler! 
( Tsuponk merupakan illustrator popular yang telah menyumbang 3000 gambar di Shutterstock, dan semua karya beliau adalah copyright protected ) 

Lagi satu barang yang huda plan nagk bagi encik suami sempena birthday dia adalah Canvas. 
Boleh dia letak di office dia, sambil kerja , boleh tengok dan ingat pada isteri dia tersayang ni..hehe


Ada macam-macam canvas, ada jenis square, landscape dan juga potrait. Boleh pilih nak print design sendiri atau tempah sahaja ready made design. Serius, rambang mata huda pilih, sebab banyak sangat design cantik-cantik! 

Korang boleh cek sendiri di sini >> https://www.printcious.com/my/shop/canvas



Printcious Online Design Tools 


Mudah sangat nak tempah hadiah eksklusif dan kreatif dengan Printcious online design tools ni. Hanya ikuti 4 langkah yang di sediakan di dalam website. 



Pilih size dan juga warna Tshirt 


Upload design dalam format gambar dan juga boleh tambah wording sendiri. Klik, icon di penghujung atas kiri. 

Klik
Klik Upload Design / Gambar 

Ini contoh huda dah siap upload gambar. Nice jer kan? Besar juga gambar tu.. ( Contoh jer tau, design betul-betul tak nak reveal kat sini dulu...hehe.. )


Kemudian add to cart dan update shipping details dan buat payment. Settle! 

Nanti huda sambung story lagi lepas huda terima exclusive dan customized Tshirt printing yang huda tempah di Printcious ni yer... Stay tuned! 


P/s : Di Printcious ada jugak tau corporate gifts dan door gifts yang sesuai di tempah dengan custom design. So apa lai cepat terjah https://www.printcious.com/my







3 comments:

  1. Peenah juga guna servis dari printcious ni . Memang sangat best .puas hati sangat

    ReplyDelete
  2. suka jugak beli gift customized kat printcious ni..memang terbaik hasil dia..

    ReplyDelete