Jom Hiburkan Hati Aidilfitri Ini Dengan Riang Raya Yodoo!Jom Hiburkan Hati Aidilfitri Ini Dengan Riang Raya Yodoo!
  | Kerajaan dan umum kan SOP sambut Aidilfitri 2021, dan ramai yang moody teruk. Huda pun sama!! Tapi, semuanya adalah demi kebaikan semua. So, tak payah nak moody lama-lama sangat, jom sama-sama kita hiburkan hati Aidilfitri ini dengan Riang Raya Yodoo! Mulakan dengan beli air Twister ( Twin Pack ) dan dapatkan FREE DATA! Stay at home Raya ni dan streaming video dengan gembira sebab guna data free! 

Jom Hiburkan Hati Aidilfitri Ini Dengan Riang Raya Yodoo! 

Selain dari kempen Riang Raya Yodoo - Raya With a Twist , banyak lagi promosi raya yang menarik! 
Nak tahu meh huda share satu-satu yer.. Sebelum tu apa kata korang layan dulu video Iklan raya paling rare tahun ni... Unik sangat, siap korang boleh join voting lagi....  ( Penat lah nangis tengok iklan raya semua syahdu dan buat mata berkaca jer... ) . Kita layan video raya sambil gelak2 layan kan manifesto Tart Nenas dan Sam-Perit ni lagi syok!! Korang pengguna Yodoo ? Kalau belum cepat-cepat lah jadi pengguna Yoodo sebab rebut peluang menang phone percuma! 

Boleh KLIK DI SINI untuk ketahui lebih lanjut tentang terma dan syarat untuk memenangi hadiah menarik ini. 


Wow Canggihnya, Yoodo guna eSim Jer ! 
Time PKP camni, nak order online sim kad Yoodo ni, cam lambat pulak sampai sebab cuti raya tak lama lagi. Ni hah, korang aktifkan jer Yoodo eSim. 100% digital, guna apps jer, tak perlu tak cucuk tepi phone , keluarkan simkad slot semua tu. Menarik kan? Memang canggih dan terbaik lah eSim Yoodo ni..  Yoodo eSim ni compatible dengan anndroid phone dan juga iOS. 


Kelebihan Plan Yoodo 


1) #BuatUnlimitedSendiri 
Korang bebas nak customize plan ikut keperluan korang. Ada lebih 2000 kombinasi plan yang korang boleh customize data speed, hotspot quota , minit panggilan dan juga SMS.  Menarik kan?

2) Coverage Hebat 
Rangkaian Yoodo di kuasakan dengan Celcom. so korang boleh nikmati rangkaian 4G LTE terluas ini. 

3) Change Anytime
Korang juga bebas nnak ubah plan dan renew bila2 masa. tidak terikat dengan monthy cycle bill yang kadang kala membebankan...
4) 100 GB Power pass

5) Reward!
Dengan setiap pembelian Add-On, korang boleh dapat reward menarik. Dan dapat juga free 1 add-ons dengan pembelian 10 add-ons. 


Ini senarai Add-ons yang menawarkan high speed data, dan tidak menolak plan data yang sedia ada. 

6) Data FREE 


7) Flash Wowchers

8) Refer 2 Earn


 
9) Yoodo & Inisiatif Jaringan Prihatin menawarkan 80GB* hanya RM20 sebulan untuk semua pengguna yang layak.


Untuk maklumat lanjut tentang Yoodo & Inisiatif Jaringan Prihatin boleh klik DI SINI 


Memang berbaloikan plan dari Yoodo dengan pelbagai manfaat dan korang jangan lepaskan peluang menangi hadiah meriah menarik sempena kempen Riang Raya Yoodo. 


Post a Comment

1 Comments