Shopping Produk Hurix Sampai RM 100 Redeem hadiah Menang Contest



Shopping Produk Hurix Sampai RM 100 Redeem hadiah Menang Contest
| Pembuka rezeki 1 Mac 2021 yang lalu, huda di kejutkan dengan dm dari pihak Home tester Club . Huda memang voucher RM 100 untuk shopping produk Hurix's secara online di official website Hurix's. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat sebab huda memang gunakan produk Hurix's ni untuk macam-macam kegunaan terutama ubat batuk anak-anak. 

 

Shopping Produk Hurix Sampai RM 100 Redeem hadiah Menang Contest




Ini lah post bertuah yang terpilih menjadi salah sorang pemenang contest anjuran Home Tester Club 




Rezeki yang tidak di sangka-sangka...

Ini adalah barang-barang huda beli dari website Hurix 


Order online lebih mudah dan paling best, laju jer produk sampai di rumah! 



Alhamdulillah rezeki... bulan april ni, apa agaknya rezeki Allah dah sediakan untuk huda yer? Excited dan bersyukur sentiasa atas semua nikmat..kecil atau pun besar. Semua hadiah dari Allah... 


 

1 comment:

  1. Untungnya. Murah Rezeki.

    Kami biasa beli ubat batu hurix je..

    ReplyDelete