Tips Kurus dengan Mudah – Amalkan Kitsui Coco XsLite



Tips Kurus dengan Mudah – Amalkan Kitsui Coco XsLite | Nak kurus bukan mudah, ia perlukan komitmen yang konsisten betul tak? Misi Kurus Huda dari awal tahun cuba nak kurang berat badan yang dah terlebih 10 kg dari berat ideal ni. Fuh, dah sebulan dua ni baru turun sikit , sekilo pun tak sampai. Haish stress! Mujur baru ni, huda dah jumpa satu produk yang boleh bantu huda nak kurus dengan mudah dan kawal nafsu lapar memanjang ni, hehe…



Tips Kurus dengan Mudah – Amalkan Kitsui Coco XsLite


Bagaimana Kitsui Coco XsLite boleh bantu huda untuk kurus dengan mudah?


1) Beri Rasa Kenyang

KITSUI COCO XS LITE, memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.
. Minuman protein tinggi serat khas untuk membantu penurunan berat badan disamping menjaga kesihatan tubuh. Ia memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.

2) Mengandungi Serat Tinggi

Pengambilan makanan yang mengandungi serat yang tinggi boleh membantu mengurangkan lemak teruatama di bahagian perut yang buncit. Serat yang tinggi membantu kesihatan bakteria baik di dalam perut dan merangsang pembuangan lemak dengan mengurangkan selera makan.




3) Gabungan 3 Bahan utama dalam Kitsui Coco XsLite memberi kesan optimum pada penurunan berat badan

Konjac

-Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan

-Membuang toksin dalam badan.

L-carnitine
-Membakar lemak berlebihan.
-meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.

Koko
-Mengandungi serat tinggi.
-Rendah kalori & karbohidrat.



6 Manfaat Kitsui Coco XsLite


o Mengandungi serat tinggi.

o Rendah kalori & karbohidrat.

o Membakar lemak berlebihan.

o Meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.

o Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan

o Membuang toksin dalam badan.

Cara Amalkan Kitsui Coco XsLite




Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

Bancuh 1 sachet dengan air suam, dan minum. Ambil waktu pagi sebagai sarapan dan waktu malam pengganti makan lewat malam.



Pengalaman Huda lepas Amalkan Kitsui Coco XsLite





Setelah hampir 2 minggu huda amalkan memang nampak kesannya. Berat turun, lemak kat bahagian perut dah mula menyusut! Maka, huda sangat recommended untuk korang juga. Best produk ni sebab ia bantu kawal pemakanan dan memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.

Memang penyelesaian masalah berlebihan lemak. Rasa koko yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Mudah jer nak amalkan, kita shake-shake jer…






Tips Ekstra!!
Kesan pembakaran lemak dan penyekatan selera makan akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan pengawalan makanan dan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)



Kitsui Selamat dan Halal!










Produk Kitsui ini telah diiktiraf HALAL dari JAKIM , jadi huda dapat amalkan tanpa ragu-ragu. Tambahan pula, ada persijilan GMP dari Kementerian Kesihatan dan dapat pelbagai award berprestij antarabangsa lagi. Memang yakin untuk terus amalkan produk Kitsui untuk kesihatan.


Dimana nak dapatkan Kitsui Coco XsLite


Sekarang ni sangat mudah nak beli apa-apa pun, semua hujung jari . Sama lah dengan produk Kitsui Coco XsLite ini.




  

Selain itu boleh dapatkan di Watson dan Guardian.
Untuk maklumat lanjut, boleh ikut Kitsui Malaysia di social media






#Kitsui #Kitsuimalaysia #Kitsuilovers #kesehatan #watsonsmalaysia #guardianmy #cocoxslite

15 comments:

  1. Kitsui ni memacam produk ada. Pastu flavor semua best. Yang slim ni perisa chocolate. Mesti sedap kan. Nanti nak cari lah. Bleh consume untuk maintain berat badan. Supaya kenyang selalu.

    ReplyDelete
  2. Bagusny ia menyekat selera makan. Hehe. Confirm la kurus macam ni. Kalau perisa koko mesti sedap rasanya.

    ReplyDelete
  3. produk baru kitsui ye? menarik ni, nak try la. membantu untuk kurus ni memang best sangat

    ReplyDelete
  4. Produk Kitsui Coco XsLite ni jika rajin diamalkan pasti dpt turunkan berat badan, lgpun sng jer nak ambil dgn cara minuman tentu sedap

    ReplyDelete
  5. Kitsui ni saya dah biasa dengar tapi tak tahu pasal produk yang ini. Baru keluar ke?

    ReplyDelete
  6. Ada byak juga produk dan perisa KitSui ni ya. Selalu sgt dgr brand ni tapi belum pernah cuba lagi. Apa pun kn kawal makan dan bersenam juga kan utk kawal berat.

    ReplyDelete
  7. Lama dah dengar dan baca pasal KITSUI ni tapi belum pernah nak cuba. Tapi tengok yang ni perasa Coco dengan Konjac tu rasa nak cuba jugak. Bahan2 premium gitu.

    ReplyDelete
  8. Selalau memang nampak banyak produk Kitsui di Guardian atau Watsons, tak pernah lak nak cuba, tapi ramai dah mencuba bagi feedback bagus, rasa nak try lerr annti..

    ReplyDelete
  9. Ok. Rawlins memang perlu bantuan untuk kurangkan berat badan la nie. Lama sangat duk rumah dan makan non stop nie. Thanks for the recommendation

    ReplyDelete
  10. Wow, Chocolate drink yang boleh bantu dalam process kuruskan badan... I loike.. kena try ni.. Kitsui memang one of the trusted brand kan.. i pernah nampak kawan2 share about it too..

    ReplyDelete
  11. Wahhh dah ada produk kurus jugak. Tak pernah lagi cuba yang ni

    ReplyDelete
  12. Wah macam-macam produk Kitsui ada. Now dah ada yang perisa coklat pula mesti lagi best dan orang pun lagi suka supaya rasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari

    ReplyDelete
  13. Kitsui ni trusted brand. Pastu memacam ada. Rasa coklat ni tentu sedap. Suka laaa sebab mudah disediakan

    ReplyDelete
  14. Tak pernah try ni. Nampak sedap pulak! Biasa try collagen dia je

    ReplyDelete