Tips Kurus dengan Mudah – Amalkan Kitsui Coco XsLite



Tips Kurus dengan Mudah – Amalkan Kitsui Coco XsLite | Nak kurus bukan mudah, ia perlukan komitmen yang konsisten betul tak? Misi Kurus Huda dari awal tahun cuba nak kurang berat badan yang dah terlebih 10 kg dari berat ideal ni. Fuh, dah sebulan dua ni baru turun sikit , sekilo pun tak sampai. Haish stress! Mujur baru ni, huda dah jumpa satu produk yang boleh bantu huda nak kurus dengan mudah dan kawal nafsu lapar memanjang ni, hehe…



Tips Kurus dengan Mudah – Amalkan Kitsui Coco XsLite


Bagaimana Kitsui Coco XsLite boleh bantu huda untuk kurus dengan mudah?


1) Beri Rasa Kenyang

KITSUI COCO XS LITE, memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.
. Minuman protein tinggi serat khas untuk membantu penurunan berat badan disamping menjaga kesihatan tubuh. Ia memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.

2) Mengandungi Serat Tinggi

Pengambilan makanan yang mengandungi serat yang tinggi boleh membantu mengurangkan lemak teruatama di bahagian perut yang buncit. Serat yang tinggi membantu kesihatan bakteria baik di dalam perut dan merangsang pembuangan lemak dengan mengurangkan selera makan.




3) Gabungan 3 Bahan utama dalam Kitsui Coco XsLite memberi kesan optimum pada penurunan berat badan

Konjac

-Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan

-Membuang toksin dalam badan.

L-carnitine
-Membakar lemak berlebihan.
-meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.

Koko
-Mengandungi serat tinggi.
-Rendah kalori & karbohidrat.



6 Manfaat Kitsui Coco XsLite


o Mengandungi serat tinggi.

o Rendah kalori & karbohidrat.

o Membakar lemak berlebihan.

o Meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.

o Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan

o Membuang toksin dalam badan.

Cara Amalkan Kitsui Coco XsLite




Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

Bancuh 1 sachet dengan air suam, dan minum. Ambil waktu pagi sebagai sarapan dan waktu malam pengganti makan lewat malam.



Pengalaman Huda lepas Amalkan Kitsui Coco XsLite





Setelah hampir 2 minggu huda amalkan memang nampak kesannya. Berat turun, lemak kat bahagian perut dah mula menyusut! Maka, huda sangat recommended untuk korang juga. Best produk ni sebab ia bantu kawal pemakanan dan memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.

Memang penyelesaian masalah berlebihan lemak. Rasa koko yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Mudah jer nak amalkan, kita shake-shake jer…






Tips Ekstra!!
Kesan pembakaran lemak dan penyekatan selera makan akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan pengawalan makanan dan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)



Kitsui Selamat dan Halal!










Produk Kitsui ini telah diiktiraf HALAL dari JAKIM , jadi huda dapat amalkan tanpa ragu-ragu. Tambahan pula, ada persijilan GMP dari Kementerian Kesihatan dan dapat pelbagai award berprestij antarabangsa lagi. Memang yakin untuk terus amalkan produk Kitsui untuk kesihatan.


Dimana nak dapatkan Kitsui Coco XsLite


Sekarang ni sangat mudah nak beli apa-apa pun, semua hujung jari . Sama lah dengan produk Kitsui Coco XsLite ini.




  

Selain itu boleh dapatkan di Watson dan Guardian.
Untuk maklumat lanjut, boleh ikut Kitsui Malaysia di social media






#Kitsui #Kitsuimalaysia #Kitsuilovers #kesehatan #watsonsmalaysia #guardianmy #cocoxslite