Doa Nabi Musa Agar Di Kurniakan Segala Hajat




Doa Nabi Musa Agar Di Kurniakan Segala Hajat 
| Setiap hari kita ada sahaja hajat. Craving nak makan itu ini, nak dapat job, nak dipermudahkan urusan travel dan macam-macam keperluan hidup di dunia. Best kan jika segala keinginan kita di makbulkan Allah? Pagi ni, di 7 am Club ada kongsi hadis yang mengandungi doa yang di amalkan oleh Nabi Musa . Bila baginda Nabi Musa memohon apa sahaja, pasti Allah mengurniakannya. Jom kita sama-sama beramal. InshAllah, doa itu senjata mukmin, rugi la kan kalau Allah dah bagi kita senjata kita tak gunakan sebaiknya! 

Doa Nabi Musa Agar Di Kurniakan Segala Hajat 


Terima kasih KK 7 am Club share snap shot doa ni dari buku hadis beliau. Semoga perkongsian ringkas dan bermakna ni memberi kita inspirasi untuk terus beramal. 

Jom amalkan pagi ni, baca 7 kali. Doa , usaha semampu kita dan kepada Allah yang ESA kita bertawakal. Yakin, Allah bagi dan makbul kan hanya yang terbaik untuk kita. Jika doa dan hajat masih belum di perkenankan , Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik, waktu terbaik sesuatu itu terjadi. Hidup lah dengan tenang dan redha. 

Amalkan juga 5 Password Kehidupan

2 comments: