Advertisement

10 Senarai Barang Perkhemahan Beli Di Shopee



10 Senarai Barang Perkhemahan Beli Di Shopee | Bila throwback, macamana huda boleh tershopping barang untuk berkhemah ni adalah sebab kecewa bila plan holiday awal tahun 2021 berkecai sebab PKP. Ubati rasa frust kena berperap di rumah dengan shopping di Shopee. Budget holiday semua masuk dalam Shopee Pay dan check out barang perkhemahan tanpa rasa bersalah. Hehe...


10 Senarai Barang Perkhemahan Beli Di Shopee

Berikut adalah senarai barangan perkhemahan yang huda beli di Shopee.  Untuk maklumat lanjut, boleh klik pada nama produk yang huda senaraikan di bawah . 


1) Khemah



Harga : RM 89.50 



2) Flysheet + Rod dan Ground Sheet







3) Kipas






RM 33.17



4) Portable Meja Picnic


RM 84.80 


5) Portable BBQ




RM 33.77




7) Cooler box


RM 51.90 


8) Hammock


RM 11.50


9) Insect Repellent



RM 35


10) First Aid Kit



RM 27.00

Total habis shopping barang perkhemahan di shopee mencecah RM 500 ( kira2 total huda dah shopping dalam RM 497.18 ) . 

InshaAllah, nanti ada budget lagi nak beli kelengkapan lain. Macam portable stove , lampu dan sebagainya. Dan perfect semua baru boleh overnight picnic di campsite dan enjoy stargazing..Syok yer!  Rasa ini lah hikmah terbesar PKP tahun 2021, dapat shopping sakan barang perkhemahan di Shopee. Alhamdulillah, murah rezeki tahun ni..  

Baca pengalaman kami berkhemah outdoor buat kali pertamanya di post akan datang.... 

Post a Comment

3 Comments

  1. Bestnya aktiviti camping macam ni. Ai prefer beli kat decathlon since dekat dengan rumah. Macam-macam ada.

    ReplyDelete
  2. Senangkan ada semua kelengkapan dalam satu hub. Mudah mcm ni nak beli setempat je. Bagus huda 😍

    ReplyDelete