Alhamdulillah, Huda Dah Jadi Shopee Ambasaddor




Alhamdulillah, Huda Dah Jadi Shopee Ambasaddor
|  Awal tahun hari tu ada terdetik dalam hati. Syok kalau jadi Shopee Ambasaddor ni, sebab sepanjang PKP asyiklah shopping kat Shopee. Kalau buat posting sambil generate money kan best... Alhamdulillah, detik hati huda bulan lepas, Allah perkenankan dan sudah menjadi realiti  hari ni. Hidup ni kan magik.. magic do happen for those who believe it!




 Actually pernah dapat offer jadi Shoppee Ambasaddor pada tahun 2019 . Namun terpaksa abaikan offer tu, sebab family first..Kena attend event, dan tarikh tu ada kenduri kat kampung. Walau sedih juga, hati meronta nak penuhi jemputan event untuk terpilih jadi Shopee Ambasaddor time tu..


Namun rezeki tak pernah salah alamat kan? tawaran datang lagi minggu lepas. Hari ni dah selesai urusan briefing dan approval akaun Shoppe Ambassador Program. Kali ni huda kira jadi affiliate shopee dan setiap jualan dapat komisyen. Dan bukan sekadar tu, ada lagi banyak benefit lain... 




Banyak challenge yang pihak Shopee anjurkan untuk new Shopee Ambassador ni. 
Huda berdoa Allah makbulkan impian huda nak completekan all the challenges. 
Besar juga harapan huda, korang yang membaca ni, sudikan diri klik link Shopee di bawah dan shopping di Shopee menggunakan unik link Shopee yang huda kongsikan ni yer. 

LINK SHOPPE >> https://shp.ee/ecczqfp <<

Korang bantu huda untuk capai target, dan semoga Allah juga bantu korang untuk capai impian di dunia dan akhirat. InshaAllah. Doakan juga impian huda nak penuhkan tabung PS5 dengan income dari Shopee ni berjaya. Target nak hadiahkan The Arifs dan encik suami PS5 tahun ni.. Amin...