Alhamdulillah, Huda Dah Jadi Shopee Ambasaddor




Alhamdulillah, Huda Dah Jadi Shopee Ambasaddor
|  Awal tahun hari tu ada terdetik dalam hati. Syok kalau jadi Shopee Ambasaddor ni, sebab sepanjang PKP asyiklah shopping kat Shopee. Kalau buat posting sambil generate money kan best... Alhamdulillah, detik hati huda bulan lepas, Allah perkenankan dan sudah menjadi realiti  hari ni. Hidup ni kan magik.. magic do happen for those who believe it!




 Actually pernah dapat offer jadi Shoppee Ambasaddor pada tahun 2019 . Namun terpaksa abaikan offer tu, sebab family first..Kena attend event, dan tarikh tu ada kenduri kat kampung. Walau sedih juga, hati meronta nak penuhi jemputan event untuk terpilih jadi Shopee Ambasaddor time tu..


Namun rezeki tak pernah salah alamat kan? tawaran datang lagi minggu lepas. Hari ni dah selesai urusan briefing dan approval akaun Shoppe Ambassador Program. Kali ni huda kira jadi affiliate shopee dan setiap jualan dapat komisyen. Dan bukan sekadar tu, ada lagi banyak benefit lain... 




Banyak challenge yang pihak Shopee anjurkan untuk new Shopee Ambassador ni. 
Huda berdoa Allah makbulkan impian huda nak completekan all the challenges. 
Besar juga harapan huda, korang yang membaca ni, sudikan diri klik link Shopee di bawah dan shopping di Shopee menggunakan unik link Shopee yang huda kongsikan ni yer. 

LINK SHOPPE >> https://shp.ee/ecczqfp <<

Korang bantu huda untuk capai target, dan semoga Allah juga bantu korang untuk capai impian di dunia dan akhirat. InshaAllah. Doakan juga impian huda nak penuhkan tabung PS5 dengan income dari Shopee ni berjaya. Target nak hadiahkan The Arifs dan encik suami PS5 tahun ni.. Amin... 


22 comments:

  1. ada dapat jugak tapi masih tak habis isi maklumat , nanti nak submit balik. harap2 berjaya dan diterima sebagai duta shopee sebab banyak beli barang kat shopee plus boleh dapat komisen bila rekemen kawan2 beli barang kat shopee

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah. ada jugak isi tapi tak berapa faham sangat..nanti nak try balik la

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah welcome ammabasador and all the best. muka2 dulu tak faham konseo ni. sekarang vbaru faham

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Congratulations to you on becoming one of Shoppe's ambasaddors. I'm proud of you. Keep on the good job.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah huda, bukan senang nak dapat peluang jadi SA ni kan, semoga menjana pendapatan dengan Shopee

    ReplyDelete
  6. Tahniah dah jadi Ambasaddor dan tercapai impian tu. Moga terus sukses bersama Shopee

    ReplyDelete
  7. saya pun nak juga jadi macam huda. tapi asyik tak dapat je. sedihhhh

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah huda. Semoga dimurahkan lagi rezeki huda sekeluarga bersama shopee

    ReplyDelete
  9. Tahniah! Nanti boleh dapat komisen. Rajin-rajin share url tau. Mesti banyak produk Huda bleh rekemen. Tazzabar nak tengok apa selera Huda kat shopee. Hahaha. Akak tak terbuat tugasan dia. Busy sangat. All the best tau!

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah and hope that your journey will be smooth and share more products.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah, tahniah buat Huda..
    Moga terus maju berjaya dan rajin-rajin laa share, kotlah kann ada diskaun guna code Huda kan hehehe..

    ReplyDelete
  12. Welcome on board...seronok jugak buat job shopee ni..sambil buat task sambil leh wat affiliate

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Tahniah. Banyak benefit dapat jadi shopee ambassador ni kan

    ReplyDelete
  14. Congratulation sis.. Seriously best sebenarnya join Shopee Ambassador.. Dulu memang earn banyak from this program... All the best dan semoga terus dimurahkan rezeki okay..

    ReplyDelete
  15. Tahniah..kene rajin share url produl semua bagi orang link..nanti dapat komisen. Nad dh dapt..ehee

    ReplyDelete
  16. tahniahhhh mmg layak sebab huda rajin,

    ReplyDelete
  17. waaa, congratulations on the ambassadorship! nnt tlg byk kongsikan promo code and discounts dgn kita semua ok! :P

    ReplyDelete
  18. woow....congrats on your new achievement as shopee ambassador now. waiting waiting for more of your great Shopee deals ya :) cheers,siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah tahniah hehehe moga terus suksess dan juga menjagi yang terbaik antara semua ambassador ni kena tunjuk contoh terbaik hehehehe....

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah, tahniah kak huda.

    ReplyDelete