Kuih Raya Sedap Dari Cookies Vibe Memang berkualiti Premium Guna Pure Butter.




Kuih Raya Sedap Dari Cookies Vibe Memang Berkualiti Premium Guna Pure Butter |  Hai, korang perasan tak lagi 3 bulan nak puasa ? Lepas tu raya.. Tak salah rasanya kalau kita dah start survey untuk preorder kuih raya . Bagi mereka yang nak tambah pendapatan pun boleh, dengan jadi agent kuih raya Cookies Vibe. Kuih raya Cookies Vibe ni memang sedap tau, berbaloi kalau korang cuba sendiri dan nak jual pun best sebab konfem laku keras! 

Kuih Raya Sedap Dari Cookies Vibe Memang berkualiti Premium Guna Pure Butter. 



Nampak tak terserlah wajah kebahagiaan dapat kuih raya dari Cookies Vibe... 

Meh huda cerita sikit tentang kuih raya untuk Raya 2021 Collection. Cookies Vibe sediakan pelbagai pilihan , korang boleh pilih  lebih 35 jenis cookies & snacks! Fuh, memang rambang mata tau nak pilih, rasa cam nak borong semua pun ada , hehe....




Kalau korang berminat dengan Cornflakes Cookies: Malatops Crispy, Ombak Rindu, Cashew Butterscotch, Hazelnut Latte, Cornflakes Bites, Cashew Teacakes, semua ni ada cornflakes dalam dia

Top 10 cookies premium dari Cookies Vibe: Ombak RIndu, Malatops Crispy, Chocolate Heaven, Nutty Basket, Almond Chocobar, Royale Cadbury, Black Pistachio, Hazelnut Latte, Velvet Ohana, & Crispy Rainbow (Biskut Lidah Kucing)

Antara cookies yang huda dah cuba , huda kongsi gambar jer yer dengan korang. Nak bagi seketul , sorry lah dah habis...haha... 



Rock n Roll 
Nestum , Chopped Almonds, Chocolate Chips , Pumpkin Seed



Chocolate Heaven
Cocoa, Chopped Almonds, Cornflakes


Pea Pods
Green Peas

                                      
  My Favourite! Sedap sangat yang ni!


Mini Popia Udang


Sedap, isi banyak, rasa pedas sikit. Sekejap jer habis sebalang...




Keistimewaan Kuih Raya dari Cookies Vibe

  •  100% pure butter, Brand: Anchor imported from New Zealand 
  • Chocolate: Beryls 
  • Tak kedekut bahan. 
  • Menggunakan kekacang premium seperti Almond, Cashew, Hazelnut
  •  halal, 100%  Produk Muslim 

Tempahan Pre-Order Kuih Raya 2021





1. Boleh order melalui website : http://bit.ly/CookiesVibe

Penghantaran melalui pos, atau MrSpeedy (kawasan Lembah Klang) 

 2. Order melalui agent terdekat di kawasan anda (#VibersFamily) 
 senang nak pick up Cookies nanti. 


Boleh buat preorder raya , dan bayar secara ansuran. 

Pakej-pakej yang ada boleh lihat di website, serendah RM55/ sebulan untuk 6 jenis cookies. 

Cookies Vibe dah ada agent di seluruh Malaysia, Singapura & Brunei.

 ** Sekarang, pengambilan agent dibuka di seluruh Malaysia
 (peluang untuk menambah pendapatan). 
Register sebagai #VibersFamily di website. 

3. Boleh terus ke Showroom Cookies Vibe di:
 Tingkat 1, Flexis, One South, Seri Kembangan, Selangor. 
Operating hours: 10AM - 6 PM (Tuesday - Saturday) 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh hubungi atau berkunjung ke Showroom 

Hotline: 011 657 00101 
Address: Cookies Vibe , U1-19, FLEXIS, ONE SOUTH, SERI KEMBANGAN, 43300 SELANGOR

Follow juga social media Cookies Vibe untuk ketahui promosi terkini 

 INSTAGRAM : www.instagram.com/cookiesvibe 
Twitter / Tik Tok: @cookiesvibe

Website: www.cookiesvibe.com 
Email: cookiesvibeinfo@gmail.com



Good Vibes Only 



#CookiesVibe #VibersFamily #CookiesPremium2021 #Kuihraya2021  


13 comments:

  1. sedapnyaaaa tengok gambar2 tu. cookies sekarang takyah tunggu raya pun sedap je buat kudap2

    ReplyDelete
  2. Wah awal da kuar kuih raya ni...ya la elok lah plan awal gak kan sebab PKP ni...

    ReplyDelete
  3. Aduh. Popia tu kalau ada sekarang, mau sekali duduk habis tu sebab tak henti mengunyah, especially zaman MCO kan.

    ReplyDelete
  4. Wah banyak juga pilihan cookies yang Cookies Vibe offers kan.. boleh la nak beli sikit2 untuk CNY juga nanti untuk meriahkan majlis walaupun tak boleh buat open house..

    ReplyDelete
  5. Time-time PKP ni sedap ni makan kukis depan tv sambil layan movie.. nampak sedap betul kukis dia.. boleh laa order atau bg gift hamper kat kawan-kawan kann...

    ReplyDelete
  6. wow, Cookies Vibe package is so nice that we can eat pure butter cookies every month now. thanks for sharing

    ReplyDelete
  7. Banyaknya pilihan. Kalau saya suka cuba perisa yg jarang org buat, macam black pistachio tu.

    ReplyDelete
  8. wahhhhh awalnyaaa up sekut raya,huwaaa nak kena beli awal ni due hari raya nanti kena makan puas2 hehehhe

    ReplyDelete
  9. Omg... teringin nak order, semua nampak sedap terutama their Mini Popia Udang.

    ReplyDelete
  10. Kita suka kuih raya buat kudapan tengok tv. Nak beli la nanti

    ReplyDelete
  11. Uish nampak sedap kuih rayanya hehe rasa vibes raya pulak :)

    ReplyDelete
  12. Wah dah ada promosi untuk kuih raya dahhh senang la leh buat pre order sesiap

    ReplyDelete
  13. This looks absolutely delicious! I am sure the whole family will enjoy eating this during raya :)

    ReplyDelete