Pilihan Bijak Beli Periuk Batu yang Lebih Selamat, Lebih Tahan Lama.



Bila last korang shopping beli periuk untuk memasak? Huda rasanya dah lama tak beli periuk. Masa masak sup ayam kelmarin, tergerak hati nak beli periuk baru lah. Alang-alang nak sambut anniversary kahwin ke 9 hujung tahun ni, rasa nak request hadiah pada suami periuk baru idaman jenama Kayu Home. Kenapa huda teringin nak miliki periuk batu ni bukan jenis lain? Sebagai surirumah ni, bukan sekadar kena tahu memasak pelbagai resipi sihat dan sedap, bab pilihan beli periuk pun mesti kena bijak! Maka buat pilihan bijak dengan beli periuk batu yang lebih selamat dan lebih tahan lama!

Pilihan Bijak Beli Periuk Batu yang Lebih Selamat, Lebih Tahan Lama. 




Masa beli periuk beberapa tahun lepas, memang tak ambil tahu pasal isu keselamatan , sebab fokus asal ada jer, dan jimat harga murah. Namun sekarang, sebab ada pendedahan isu keselamatan periuk huda baru tahu betapa pentingnya buat pilihan bijak! Yer, pastikan periuk batu yang selamat baru beli!


Periuk Batu KayuHome SELAMAT dan PERTAMA di Malaysia dengan teknologi JERMAN



Antara produk idaman Huda jenama KayuHome ni semestinya set Periuk DREAMIAL! 

12 CIRI MENARIK PERIUK DREAMIAL

Bebas bahan kimia.
Menggunakan teknologi german
Buku manual penggunaan disediakan.
Periuk tebal tahan lasak.
Penutup kaca bentuk flat dan tebal.
Penutup dilitupi silikon,selamat digunakan.
Penutup mempunyai auto tiub memudahkan wap keluar ketika memasak.
Warna yang menarik,wine red.
Handle jenis bakelite, tahan panas.
Anti calar, anti lekat, mudah dicuci.
Size sesuai untuk kegunaan harian.
Sesuai untuk semua jenis dapur, eletrik dan gas.


Bukan sekadar ciri-ciri yang menarik sahaja tau, malahan ada jaminan lagi. Fuh, memang rasa tergoda tau nak beli satu set!

Jaminan wang dikembalikan
Waranty 1 tahun, Bergantung pada terma dan syarat :
1) Dapur eletrik tidak berfungsi / tiada tindakbalas.
2) Periuk pecah disebabkan kepanasan api memasak.
Khidmat pelanggan selepas pembelian
Pengeposan seluruh MALAYSIA
Insuran semasa penghantaran
Kerosakan semasa penghantaran boleh ditukar ganti.


Koleksi periuk Dreamial ni nampak macam comel-comel jer kan? Ada ni hah periuk besar , boleh hadiahkan untuk mak di kampung atau kegunaan sendiri bila gathering ramai-ramai . 

Periuk Rendang KayuHome

Kelebihan Periuk Rendang KayuHome

- Bersaiz 40cm 
- *FREE 2 Pemegang Silicon*
- Boleh dimasak di dapur gas dan elektrik
- Tebal bawah induksi periuk 4.5mm
- Bebas bahan kimia berbahaya
- Handle penutup yang mudah untuk Grip


Berminat Nak Beli Periuk KayuHome Tapi Budget Terhad? Boleh Beli Ansuran TANPA upah! 





Huda sendiri dah pm KayuHome lepas nampak post di FB tentang pakej ansuran tanpa upah ni. Kita bukan golongan have-have kan, jadi nak produk berkualiti kena la berusaha dapatkan, tak mampu beli cash, beli ansuran pun okay, tak la rasa terbeban sangat. Klik jer link direct wasap ni