Shopping Baju Sekolah Anti Kedut di ThomX School Memang Berbaloi!


Walaupun sesi persekolah 2020 sudah tamat awal dari takwim asal pada bulan ini tapi mood The Arifs nak kembali ke sekolah untuk sesi 2021 sudah mula! Tahun depan dua beradik ni akan bersekolah di sekolah yang sama sebab si adik dah tamat dari tadika dan menginjak ke usia tujuh tahun. Seronok dan tak sabar nak hantar anak-anak ke sekolah tahun depan, inshaAllah lagi 2 bulan jer. Sekarang masa memang sangat pantas berlalu dan huda suka buat persiapan awal termasuklah persiapan uniform sekolah untuk The Arifs. Huda nak kongsi pengalaman pertama huda beli uniform sekolah anak-anak secara online di website Thomxschool. Kenapa huda pilih beli baju sekolah online di website ni? Jom huda kongsikan... 

Shopping Baju Sekolah Anti Kedut di ThomX School Memang Berbaloi!





Huda mengesyorkan kepada semua ibu-bapa untuk shopping uniform sekolah anak-anak di ThomX School , kerana : -

ThomX School merupakan Supplier Pembekal pakaian wrinkle-free cooling school uniform yang pertama di Malaysia (pembekal pakaian sekolah terkemuka ✨)
 🌟Awarded No 1 Online School Uniform brand in Malaysia 2018
🌟 Awarded Top 1 Parent Love School Uniform in Malaysia 2018



Suka dengan ciri-ciri uniform sekolah ThomX School yang pastinya memudahkan ibu bapa :- 

✔ Penjagaan yang mudah
 ✔ Bebas kerut ( Anti Wrinkle)
✔ Mudah dibersihkan
✔Tidak menjadi kekuningan



Setelah anak-anak memakai pakaian sekolah ini, huda suka berkongsi kelebihan dan keistimewaan uniform sekolah dari ThomX School ini ...

👍👍KUALITI sangat BAIK, kerana pakaian seragam sekolah digunakan di kilang yang sama dengan ZARA, H&M.

💪💪 Material yang sangat bagus , tahan dan mudah kering 
  - material pakaian sangat bagus , dan tahan lasak. Walaupun anak berpeluh setiap hari, ia akan cepat kering, dan tidak akan kusam .



.
❄️☃️ INSULASI: keistimewaan uniform sekolah ini ditambahkan khas pada penebat ice silk fiber.  Analogi konsep sama seperti cermin kereta yang dipasang tinted, akan rasa sejuk dan nyaman walau cuaca panas. Menarik kan??

Jahitan yang kemas serta potongan baju kemeja yang tepat. 

👔 Ukuran TEPAT: ThomX School mempunyai 10 tahun pengalaman dan pasti dapat memberikan nasihat ukuran paling tepat untuk uniform sekolah anak-anak. Dengan kadar pertukaran kurang dari 1%. jadi ia pasti tidak menyusahkan...

PROMOSI ThomX School 



Rebut PROMOSI hebat ini!

JOM sertai keahlian percuma dan nikmati: -
Beli satu diskaun 10%, beli  dua, 15% dan beli tiga, 20%. Jadi jom grab stok baju sekolah untuk anak tahun depan!

Untuk Sabahan, nikmati tanda nama sulaman percuma dan lencana sekolah.


Maklumat lanjut: -
Ikuti FB Page: ThomX School


3 comments: