Mencari Bunga dan Gift Delivery di Kota Kinabalu? Boleh Tempah di HappyFlorist.My




Anda berada di Kota Kinabalu? Tidak kira sama ada memang menginap di sana atau bercuti. Ingin hadiahkan insahn tersayang hadiah dan jambangan bunga untuk suprise delivery? Huda nak rekemen korang tempah melalui atas talian di HappyFlorist.My. Banyak pilihan dengan harga yang sangat berpatutan. Jom huda kongsi lebih terperinci perkhidmatan yang di tawarkan oleh HappyFlorist.My ini. 

Mencari Bunga dan Gift Delivery di Kota Kinabalu? Boleh Tempah di HappyFlorist.My


Sekarang sangat mudah nak cari jambangan bunga segar di Kota Kinabalu, semua di hujung jari sahaja. Terdapat banyak pilihan susun atur bunga mengikut budget dan bunga yang di gunakan. Antara design yang di sediakan untuk pilihan pelanggan HappyFlorist.My adalah Signature Design, Deluxe Design dan Classic Design .




Selain jambangan bunga, HappyFlorist.My juga menyediakan perkhidmatan penghantaran hadiah seperti belon yang lengkap dengan LED dan boleh customize tulisan ucapan. 


Huda paling berkenan dengan premium box ni. nampak wow sangat kan? syok yer kalau dapat ni!

  • 24 pcs of premium Ferrero Rocher chocolate
  • 18~20 stalks of fresh rose flower
  • premium box
  • bag packaging

Bagus sangat ada perkhidmatan penghantaran bunga dan juga hadiah eksklusif macam ni kan? Paling best, dah tak perlu pergi kedai. Proses tempah semudah 1,2,3 sahaja. Klik-klik dah siap tempah, dan hanya tunggu delivery sampai!








Untuk tempahan , boleh terus ke website www.happyflorist.my 

Phone: +6 017-8171709

Email: happyflorist.shopify@gmail.com






14 comments:

  1. thank you for sharing! lepas ni kalau pergi KK tau lah nak beli bunga dekat mana. nampak semua bagus2 kualiti dia kan!

    ReplyDelete
  2. Ini buat persiapan kado wisuda kampus juga bagus sepertinya ya. Semoga ada diskon nih buat pengiriman ke indonesia hehe

    ReplyDelete
  3. Bagus kalau ada online ordering mcm ni. Org semenanjung nak bagi hadiah kat member2 di sabah pun senang.

    ReplyDelete
  4. Ala dekat KK aje ke? LH tengah cari juga planner ni sebab ingatkan nak buat surprise dekat adik, birthday dia next two months ni

    ReplyDelete
  5. Jauh nun disana. Bagus servis camni dah ada. Usually servis mcm ni amat diperlukan. Besday, gift, Anniversary semua sesuai. Hehe

    ReplyDelete
  6. Cantiknyaaa...Sis ada sahabat di KK, kot nanti time besday dia atau kahwin, boleh kirim kat dia laa..kalau tak tak tau mana nak cari...

    ReplyDelete
  7. Wahh jauh nau hahah pape pun boleh la share dgn kwn2 yg mmg kat sana..

    ReplyDelete
  8. Hah! This is what I need last time di KK dulu tapi punya susah nak cari florists.. Kan senang ada macam ni di setiap bandar! Produk dia pun nampak exclusive..

    ReplyDelete
  9. Hadiah surprise mcam ni ramai yang suka.. Kadang nad nak buat surprose call je surprise yg bua macam ni.. Tq huda share.. Bgus ni area semenanjung ada

    ReplyDelete
  10. Bila ada dekivery macam ni senag sikit kita nak buat surprise kan... tentu patient pun happy..

    ReplyDelete
  11. Bestnya kalau dpt delivery suprise mcm ni. Cantik2 jambangan bunga dia. Berkenan tgk. Lagi2 Premium box tu.

    ReplyDelete
  12. Mudah la orang KK nak buat suprise untuk yang tersayang lepas ni.

    ReplyDelete
  13. Wahhh menarik nie. Boleh buat kejutan pada yang tersayang. Thanks for the sharing ya. Boleh save contact number mereka utk buat kejutan nanti

    ReplyDelete
  14. boleh buat surprise untuk yang tersayang .. mesti diorang suka tiba-tiba ada hadiah bunga depan pintu.. herhehe

    ReplyDelete