Advertisement

EKSKLUSIF CABUTAN BERTUAH VITS KINI KEMBALI LAGI


Baru-baru ini, sebuah pengeluar produk berasaskan mi segera yang telah bertapak di Malaysia sejak 1975 lagi telah melancarkan sebuah program Cabutan Bertuah berkolaborasi bersama sebuah pasaraya terbesar di Malaysia AEON yang telah mendapat sokongan yang sangat menggalakkan. Program VIT'S AEON CABUTAN BERTUAH yang telah berlangsung sebelum ini dari tarikh 13 Ogos hingga 16 September 2020 telah berjaya di menangi oleh seramai 54 pemenang . 

Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan hanya membeli produk VIT'S dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia dan imbas kod yang terdapat di paket. Nombor bertuah akan di cabut secara live di Facebook Vits pada setiap hari Khamis jam 12 tengahari. 

Tetapi jangan berasa kecewa jika anda terlepas tawaran hebat itu kerana Vit’s sekali lagi telah menlancarkan program cabutan bertuah ini musim kedua. 

VIT’S EXCLUSIVE LUCKY DRAW bakal bersiaran langsung pada waktu yang sama iaitu pada jam 12 tengahari setiap hari Khamis di Facebook Page Vits. 

Pelbagai hadiah menarik untuk anda menangi setiap minggu.

Apa yang anda perlu lakukan adalah:


1) Dapatkan produk 2 pek Vits Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio di pasaraya terdekatan atau secara online

2) Scan QR code untuk sertai cabutan bertuah ini.

3) Isi infomasi di dalam borang tersebut

4) Nyatakan 5 angka bertuah anda

5) Masukkan resit pembelian 2 produk VITS ITALIAN MI GORENG

6) Nantikan setiap Khamis di facebook live untuk undian secara liveHadiah untukVits Exclusive Lucky Draw adalah seperti berikut:  • Grand Prize: Vespa Sprint 150
  • 1st Prize: Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip
  • 2nd Prize: Nintendo Switch / Realme 6 Pro
  • 3rd Prize: Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker
  • Consolation Prize: MiGor Facemask + Vit’s Italian MiGoreng SeriesPeraduan cabutan bertuah ini akan dilangsungkan sehingga 26 November ini di mana semua orang berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik cabutan bertuah bernilai sehingga RM 20,000.00.


Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi PuanBaizura / Puan Syazwany di 03 6093 3999 / 012 563 7098 atau emailkan ke baizura@vit.com.my
Post a Comment

2 Comments

  1. dah lama tak beli mee segera brand nih. Dulu masa kecik2 curi2 beli mee segera ni , makan bawah rumah. Sebab opah tak bagi makan mee segera

    ReplyDelete