The Arifs Wishlist Checked - Dapat Hadiah Pistol The Nerfs



The Arifs banyak kali juga cakap nak pistol Nerf. Tapi bila tengok harga, memang huda tak belilah.. sayang nak keluar duit 3 angka untuk beli mainan. Rezeki Allah tu luas, tak semestinya kena keluar kos, rezeki Allah bagi bergolek-golek pun boleh. sekelip mata Allah bagi, tanpa usaha. Macam rezeki birthday The Arifs tahun ni, dapat hadiah best . Huda pun tumpang bahagia wishlist The Arifs dah tercapai. 


The Arifs Wishlist Checked - Dapat Hadiah Pistol The Nerfs 

Sempena birthday Arif bulan ni , ayah sedara The Arifs bagi hadiah set pistol Nerf.

The Arifs memang teruja bila unboxing Nerf Gun ni. Jom layan video unboxing dari The Arifs dan Nerf Gun.





Setiap hari memamg wajib main, dan mereka pasti ajak mama papa main sama tembak2 target. Best jugak nerf gun ni , mainan yang boleh create bonding time dengan anak. dan paling best sebab dapat hadiah..jimat duit mama..hehe..




Alhamdulillah, murah rezeki The Arifs. semoga Allah sentiasa hadiahkan rezeki yang berkat untuk si pemberi hadiah The Arifs ni.

No comments