Idea Hadiah Menarik dan Eksklusif Bercirikan Islamik Dari Dua Gifts


Alhamdullilah. Satu ucapan yang kita sebagai orang islam wajib sebut setiap hari. Tidak kira di dalam solat dan juga dalam urusan harian kita. Andai kita terlalu leka dengan dunia, ternampak tulisan "Alhamdulilah" depan mata, automatik kita akan sebut dan akan rasa tenang dan bahagia. Syukur, Allah temukan huda dengan produk menarik dari Dua Gifts. Ada beberapa produk dari Dua Gifts yang ditulis dengan kalimah "Alhamdulillah" yang secara tak langsung memberi inspirasi untuk huda berzikir dan mengingati Allah. 


Idea Hadiah Menarik dan  Eksklusif  Bercirikan Islamik Dari Dua Gifts

Jenama Dua Gifts  dimulakan dengan tujuan untuk memperkenalkan pelbagai hadiah Islam eksklusif bagi mereka yang mencari reka bentuk moden, kontemporari dan inspirasi. Idea Dua Gifts ini  hadiah khusus untuk masyarakat Muslim. Dua Hadiah dibuat dengan produk yang disusun dengan teliti untuk menyebarkan mesej positif kepada umat Islam di seluruh dunia.

Rangkaian Produk Dua Gifts



Produk-produk Dua Gifts boleh beli dalam pakej Gift Set yang lengkap atau boleh juga dibeli berasingan.





Pakej Gift Sets
  •  Daydream Gift Collection
  • Be The Light Gift Collection
  • Mashallah Gift Collection
  •  Bismillah Gift Collection
  • Love Faith Hope Gift Collection
  • Do Insha' Allah Gift Collection
  • Keep Calm Gift Collection
  • Do What Is Beautiful Gift Collection
  • Bismillah I Got This Gift Collection
Bag & Pouch








Notebooks  & Paper Products











Gifts & Lifestyle






Decorative Items



Set Gift Moroccan Pilihan Huda


Huda miliki Dua Gifts Set Moroccan. Huda memang suka warna hitam dan putih, set ni sangat sesuai dengan jiwa huda yang minimalist. Seronok sangat, bila kalimah "Alhamdulillah" sentiasa ada depan mata huda ketika bekerja. Huda suka dengan design yang nampak eksklusif di mata dan juga bila disentuh memang tahu produk Dua Gifts ni berkualiti premium. Memang padan dengan objektif Dua Gifts ni sebagai hadiah.

Layan video unboxing Set Gift Moroccan Dua Gifts


Dua Gifts ni sangat sesuai untuk kegunaan dan hadiahkan pada diri sendiri dan juga kepada insan tersayang.

Kod Diskaun Dua Gifts


Berminat nak beli koleksi Dua Gifts ni? 
  Boleh klik di http://bit.ly/DuaGifts , kemudian masukkan kod " HUDA15" untuk menikmati diskaun 15% .

Selamat shopping hadiah di Dua Gifts.

19 comments:

  1. cantiknya, boleh bg mother's day gift jgk mcm ni.. sbb cantik2 design dia and islamic

    ReplyDelete
  2. Menariknya design2 gift ni.. Boleh recommend kat my friends if mereka nak cari gift macam ni.. Thanks for the Discount Code too.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik2 la design dia. rambang mata nak pilih. Sesuai ni kalau nak hadiahkan kat kengkawan. Boleh depa pakai kat office kan.. hihi

    ReplyDelete
  4. berkenan dengan poch dan mug tu ...boleh motivasikqn diri paling penting kita tak lupa padaNya....harga pun ok tak mahal sangat untuk barang eksklusif ....

    ReplyDelete
  5. cantik2 la design. suka sangat key chain, notebook dengan mug tu. sesuai sangat bagi gift

    ReplyDelete
  6. Wahhhh cantiknya produk keluaran terbaru ini hehehehe kita pun nak juga ada koleksi khas dan istimewa ni sesuai untuk buat doorgift masa kenduri kahwin macam ni cantik....

    ReplyDelete
  7. Produk dua gifts mmg cantek2 suka tgk. Banyak kata2 yg best

    ReplyDelete
  8. Alamak! Rambang mata dah huu lelagi tengok bookmark hehe lawanya semua T.T

    ReplyDelete
  9. Cantik sgt.. Suka tengok.. Memng boleh buat gift ni

    ReplyDelete
  10. Menarik sangat ni, kalau besday BFF ke boleh laaa cari gift di sini ajee...suka keychain tu laaa... macam nak try borong buat doorgift anak kawin le pulakk..

    ReplyDelete
  11. suka dengan kata2 dia yang positif. inysaAllah boleh rekemen kat utk beli

    ReplyDelete
  12. Cantik betul all the bags, note pads and signs tu. Kalau dapat signs tu boleh gantung kat pejabat atau rumah, memang naik seri kan

    ReplyDelete
  13. These gift sets are very suitable for my malay cols, will check out their site.

    ReplyDelete
  14. Wow these gift sets look really exquisite and premium. They will definitely be loved by many people. :)

    ReplyDelete
  15. Semua gift set sangat cantik mmg sesuai dibuat hadia utk tetamu atau kepada org tersayang

    ReplyDelete
  16. Terpegun tengok semua design. Keychain n notebook tu masyaAllah cantik sgt. Berkenan tengok.

    ReplyDelete
  17. Cantiknya design dia. Sesuai sgt nak hadiahkan pada yg tersayang.

    ReplyDelete
  18. Keychain nya cantik .
    Love 💖💖 sangat.
    Harga pun kira okayla..
    Still boleh miliki..

    ReplyDelete