Menu Diet - Resepi Tuna Wrap , Senang dan Sedap!



Mood tengah tak nak makan nasi sejak semalam. Lain macam moody semenjak dua menjak ni. Bagusnya bila takde selera makan, boleh lah diet kan.  Semalam shopping salad dan buah-buahan jer di Mydin Mall. Maka menu hari ni, kita makan Tuna Wrap jer. Jom huda kongsi macamana cara huda sediakan Tuna Wrap ni. 



Resepi Tuna Wrap


Bahan-Bahan

  1. Mission Wrap
  2. Tuna Ayam Brand
  3. Capsicum
  4. Salad
  5. Timun
  6. Mayonaise
  7. Sos Cili

Cara-cara :-

  1. Panaskan sekeping mission wrap meggunakan pan
  2. Kemudian ratakan Tuna
  3. Letak sayuran-sayuran mengikut citarasa
  4. Letak mayonnaise dan sos.

Okay, dah siap!
Menu yang sesuai di makan bila-bila masa sahaja.
Sesekali puasa makan nasi, makan wrap macam ni best jugak. Tak percaya cuba lah!

4 comments: