Travelog Sabah Part 5 | One Stop Selfie Kundasang


Dah nama yer pergi bercuti,haruslah bergambar sampai puas hati , betul tak? Antara port bergambar yang huda pergi adalah One Stop Selfie Kundasang ni. Dapat bergambar dengan perkataan I ❤ Kundasang , rasa lengkap percutian ke Kundasang kali ni!



One Stop Selfie Kundasang 

kredit : goranau.com

Lokasi One Stop Selfie Kundasang ini  adalah di Pekan Kundasang, selepas roundabout Desa Dairy Farm. 

Bayaran masuk ke sini adalah : 
  • Dewasa RM3
  •  Kanak-kanak RM2
Total spend kat sini RM 8 sahaja. Abang Arif malas nak turun kereta untuk layan mama papa amik gambar. Mujur si adik nak join memeriahkan gambar di sini.

Aktiviti bergambar berlangsung kurang dari setengah jam. Namun rasa berbaloi jer nak bergambar di sini, bukan selalu pun datang Kundasang.. 

Tapi kan.. sebab lokasi ni tempat di laluan kereta , memang akan adalah background kereta lalu lalang dalam gambar. 


Semua gambar snap guna kamera dan tripod , setting timer. Di sini lah bateri kamera cepat habis.hehe....



 Jom layan gambar-gambar kami di sini. 







Okay, so next destination nak bergambar kat mana pulak yer?
Banyak sangat lah lokasi menarik dan unik di Kundasang ni.. tak cukup masa tau kalau pergi sehari jer.. 




1 comment:

  1. You are looking for a real financial loan company to procure a loan of 10,000 euros to 10,000,000 euros (for commercial or business loans, personal loans, personal loans, mortgage loans, car loans, debt consolidation loans, venture capital loans, health loans etc.))

    Or is he denied a loan from a bank or financial institution for any reason?

    Apply now and get a real financial loan. Processed and approved in 3 days.

    PACIFIC FINANCIAL LOAN FIRM We are an international loan lender which provides real financials to individuals and companies at a low interest rate of 2% with a valid identity card or international passport of your country for verification.Loan repayments start at 1 (one) year after the loan is received and the repayment period is 3 to 35 years.



    For an immediate response and process your application for the border within 2 business days

    Contact us directly through this mail: pacificfinancialloanfirm@gmail.com



    Contact us with the following information:



    Full name: ____________________________

    The amount of money needed as a loan: ________________

    Credit term: _________________________

    The purpose of the loan: ______________________

    Birthday: ___________________________

    Gender: _______________________________

    Marriage Status: __________________________

    Contact address: _______________________

    City / ZIP Code: __________________________

    Country: _______________________________

    Occupation: ____________________________

    Mobile phone: __________________________



    Send your request for an immediate response to: pacificfinancialloanfirm@gmail.com



    thank



    Chief Executive Officer Mrs. Victoria Johnson

    ReplyDelete