Travelog Sabah Part 5 | One Stop Selfie Kundasang


Dah nama yer pergi bercuti,haruslah bergambar sampai puas hati , betul tak? Antara port bergambar yang huda pergi adalah One Stop Selfie Kundasang ni. Dapat bergambar dengan perkataan I ❤ Kundasang , rasa lengkap percutian ke Kundasang kali ni!



One Stop Selfie Kundasang 

kredit : goranau.com

Lokasi One Stop Selfie Kundasang ini  adalah di Pekan Kundasang, selepas roundabout Desa Dairy Farm. 

Bayaran masuk ke sini adalah : 
  • Dewasa RM3
  •  Kanak-kanak RM2
Total spend kat sini RM 8 sahaja. Abang Arif malas nak turun kereta untuk layan mama papa amik gambar. Mujur si adik nak join memeriahkan gambar di sini.

Aktiviti bergambar berlangsung kurang dari setengah jam. Namun rasa berbaloi jer nak bergambar di sini, bukan selalu pun datang Kundasang.. 

Tapi kan.. sebab lokasi ni tempat di laluan kereta , memang akan adalah background kereta lalu lalang dalam gambar. 


Semua gambar snap guna kamera dan tripod , setting timer. Di sini lah bateri kamera cepat habis.hehe....



 Jom layan gambar-gambar kami di sini. 







Okay, so next destination nak bergambar kat mana pulak yer?
Banyak sangat lah lokasi menarik dan unik di Kundasang ni.. tak cukup masa tau kalau pergi sehari jer.. 




No comments