Takwim Persekolahan Dan Cuti Sekolah 2020

Alhamdulillah, hari ni The Arifs hari kedua sudah kembali ke sekolah. Esok lusa start cuti semula cuti hujung minggu. Huda baru teringat masih belum cek takwim persekolahan dan cuti sekolah 2020. Jadi alang-alang huda dah jumpa takwim di laman web KPM , nak share lah dengan korang semua. Boleh kita jadikan rujukan di masa hadapan


Takwim Persekolahan Dan Cuti Sekolah 2020





.

Cuti Perayaan


Okay, lengkap semua. Mudah huda nak buat rujukan sepanjang tahun 2020 ni.  Boleh dah nak planning kalau nak amik job kat KL ke, nak balik kampung Johor dan mana tahu rezeki dapat sponsor holiday ke leh adjust date ikut cuti sekolah ke.. Jom berangan dan planning untuk spend masa yang berkualiti dengan anak-anak kita!

“Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now.”

No comments