Bakes2Bites - Kek Homemade Paling Sedap di Kuala Terengganu



Hye!! Happy Monday! Wah happy semacam jer kan huda awal minggu ni. Mood happy lah sebab huda baru jer makan kek homemade yang paling sedap! Kena dengan tekak kami satu family. Maka makanan sedap, tak elok simpan sorang-sorang kan? Jom huda kongsikan tentang kek yang sedap yang korang pun boleh nikmati jugak nanti



Bakes2Bites - Kek Homemade Paling Sedap di Kuala Terengganu



Huda jumpa kek homemade Bakes2Bites ni di laman sosial instagram @Bakes2Bites. 
Huda memang follow dan terpikat dengan kek-kek yang dibuat oleh home baker @fatiahmilin

Dengan tagline Love in every bites , dan juga kek yang  Fresh baked dengan premium quality , pasti buatkan korang teruja juga nak try kek homemade ni. 


Meh huda belanja sikit gambar-gambar kek yang huda dah cuba dari Bakes2Bites ni..






Huda dan keluarga sangat suka kek yang kami cuba di atas ni. Tapi paling favourite huda choc cheese, si suami pula suka choclare, si abang Arif suka Choco Nutella Cheese cake, manakala si adik suka Pandan Cheese Cake. Semua sedap lah! haish, sekali makan ni, craving for more..... 

Berminat nak tempah? Klik jer link whatsapp berikut :=
🍰 Bakes2Bites 🍰
πŸš— Self pickup & delivery
πŸ“KUALA TERENGGANU
www.wasap.my/60134340960

12 comments:

  1. Ya Allah,tgh lapar ni tgk gambar kek ni

    ReplyDelete
  2. adoiiiiii meleleh air liur di buatnya...nampak sedap semua dah la harga murah huhuuu

    ReplyDelete
  3. omg sedapnyaaaaa. alahai dah la tengah lapar ni

    ReplyDelete
  4. mak aii. bidio tu sgt mengliurkan ha ha ha ha :)
    sgt feveret semua ni, huda.
    tq for sharing.
    nanti nak share kat member sana. up kan bisnes ohsem ni.

    ReplyDelete
  5. Pandan cheese cake tu nampak sedap sangat la huda. Next time if gi Kuala Terengganu leh la cari kek ni

    ReplyDelete
  6. sedapnya cheese cake tu. terliur BBL tengok gambar semua kek tu, sesuai sangat beli lepas tu standby dalam peti sejuk. kan craving boleh terus makan je

    ReplyDelete
  7. Ya Allah sedapnya semua kek-kek tu kenap kat Kuala Terengganu kat KL tak ada ker boleh pos tak sampai sini hehehe kita memang hantu kek paling suka Red Velvet dan Coklat Moise.

    ReplyDelete
  8. Not bad jugak harga dia. Tapi yang cornflakes tu memang rare lah. Tak pernah jumpa lagi sebelum ni dekat mana mana

    ReplyDelete
  9. Wahhh sedapnya kek tu. aduh rasa mcm tak boleh nampak red velvet tu, hahaha.

    ReplyDelete
  10. Sedapnya kek-kek ni semua.. terasa mengidam pula

    ReplyDelete
  11. Sedapnya kek ni. Tengok terus.mengidam. kalau dekat mmg.beli

    ReplyDelete
  12. wow nmpk sedap & moist sgt2 dan harganya pn berpatutan!

    ReplyDelete