Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Alhamdulillah, nikmat sihat itu dari Allah, namun kita sendiri kena usahakan untuk dapatkan nikmat sihat itu dengan menjaga kesihatan kita sebaiknya. Bulan lepas, merupakan bulan yang sibuk untuk Huda, setiap minggu huda berjalan ke sana sini, setiap minggu bila hari khamis jer huda packing barang untuk berjalan. Huda tawakal jer berjalan sana sini, walau tahu huda ada masalah kesihatan iaitu sakit slip disc, allergic dan sakit sendi bila terlalu banyak berjalan dan berkerja. 

Seronoknya Badan Terasa Lebih Sihat Lepas Amalkan Himalaya Women Wellness dan Himalaya Joint Wellness 


Syukur.. walau beribu kilometer huda sudah teroka setiap minggu, masalah sakit sendi huda tak seteruk macam sebelum-sebelum ni. Dari bandar ke kempung, dari kota pencakar langit ke pantai berpasir, habis semua ceruk huda teroka dalam masa sebulan lepas. 




Nak tahu apa rahsia huda pastikan kesihatan sendi sentiasa terjaga?


Ini dia yang huda amalkan sejak bulan Ogos lepas. Supplemen keluaran Himalaya yang berasaskan herba Shalaki 

Kini , Himalaya Joint Wellness adalah antara supplement kegemaran yang huda wajibkan diri untuk makan setiap hari. 



Antara Khasiat Joint Wellness:
  • mengelakkan sendi mengalami kerosakan
  • mengurangkan kesakitan artritis 
  • meningkatkan fungsi sendi
  • menindas kesakitan sendi

Bermula bulan lepas juga huda amalkan supplemen Himalaya Women Wellness. Tujuan utama huda meningkat tahap kesihatan wanita dan memberi tenaga berpanjangan sebab sebelum ni badan huda kerap terasa letih. Maklumlah bila umur masuk 3 series ni, badan kita tak selincah dulu. 



Jom huda kongsi khasiat Himalaya Womens Wellness .
  • membantu ibu baru untuk menyusu
  • membantu dengan memulih badan ibu selepas pelahiran
  • membantu mengatasi keletihan
  • membantu untuk menyimbangkan hormon untuk wanita
Setiap capsul mengandungi 250mg bahan aktif dari Asparagus racemosus ( Shatavari) 

Huda amalkan 1 tablet 1 kali sehari, selepas makan.



Alhamdulillah, kesan paling ketara adalah badan huda terasa lebih sihat bertenaga, dan kitaran haid pun on time. Memang terbaik untuk mengawal kitaran hormon wanita agar seimbang.

Semoga perkongsian cerita huda ni memberi solusi kepada anda yang sedang menacari-cari supplemen terbaik untuk kesihatan sendi dan kesihatan wanita. Untuk sang suami, boleh bagi hadiah untuk si isteri, mesti si dia suka! 



Anda boleh dapatkan produk Himalaya Wellness di Butik Himalaya, di outlet kesihatan seperti Watson atau Guardian. Untuk lebih mudah atau tiada masa untuk keluar shopping, boleh beli atas talian melalui Lazada dan Shoppe. 

Follow social media Himalaya Health Care Malaysia untuk promosi terkini dan maklumat lanjut :- 

Facebook : https://www.facebook.com/HimalayaHealthcareMalaysia
Instagram : https://www.instagram.com/himalayamalaysia/

KLIK SINI untuk baca review produk Himalaya yang lain yang pernah huda cuba! 

13 comments:

  1. alhamdulillah cik huda diberi kesembuhan.lepas ni boleh lah meneroka tempat lain pula. semoga dipermudahkan urusan ya

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. semoga kita sentiasa sihat untuk membantu keluarga. lagi lagi anak anak yang memerlukan kita untuk membesar.

    ReplyDelete
  3. macam sesuai je belikan mak nisa joint wellness tu. biasalah orang dah tua kan sakit-sakit lutut tu. mak pulak rajin ke sana sini. tapi yang women wellness tu kalau wanita belum kahwin boleh consume ke?

    ReplyDelete
  4. Wah!!!!!!! Good product review on Himalaya products. Maybe i can try the women one later. Thank you for sharing. Take care.

    ReplyDelete
  5. Both my parents have joint issues and both had went through surgery. It made me realize how important it is to take care of our joint. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  6. tiap minggu travel? alamak.. kalau kita pun sakit sakit badan dibuatnya..
    so sebagai persediaan, kena la sediakan vitamin ke supplemen kan yang boleh membantu menyihatkan badan selalu.
    Boleh la masuk list ni..

    ReplyDelete
  7. Produk Himalaya memang best. Lama gakla dah consume dah yang best rangkaian produknya menepati kehendak seisi keluarga. Bila konsisten, hasil yang diperolehi amat memuaskan hati

    ReplyDelete
  8. PRODUK HIMALAYA NI TAK DAPAT DINAFIKAN LAGI TENTANG KEHEBATAN DAN JUGA KEBERKESANAN SERTA KUALITINYA RAMAI ORANG DAH GUNA MEMANG BAGUS PALING PENTING SELAMAT DAN MEMBERI KESAN BAIK...

    ReplyDelete
  9. Baguskan suplemen ni. Apatah lagi produk himalaya mmg trusted brand. Tak pernah lagi cuba. Nanti nak cari kat pharmacy la

    ReplyDelete
  10. Nampak menarik produk ni. Inshaa Allah akan share dengan mak dikampung. Mesti dia suka produk ni. Terima kasih share ya.

    ReplyDelete
  11. Wah bagus supplement ni sebab utk joint. Elok utk org2 dewasa yg dah meningkat usia cam kak min ni

    ReplyDelete
  12. Menarik ni.
    Trusted brand.
    Wajib cuba la kot ni kan.
    Just kat Melaka ni jauh outlet nyer.
    Aida suka beli offline when it comes to product makan2.
    Nak belek.
    Nak check...

    ReplyDelete
  13. Saya memang pengguna produk himalaya ni. dah lama dah guna sebab serasi dengan diri. dari shampoo, pencuci muka semualah.

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]