Seronoknya Badan Terasa Lebih Sihat Lepas Amalkan Himalaya Women Wellness dan Himalaya Joint Wellness


Alhamdulillah, nikmat sihat itu dari Allah, namun kita sendiri kena usahakan untuk dapatkan nikmat sihat itu dengan menjaga kesihatan kita sebaiknya. Bulan lepas, merupakan bulan yang sibuk untuk Huda, setiap minggu huda berjalan ke sana sini, setiap minggu bila hari khamis jer huda packing barang untuk berjalan. Huda tawakal jer berjalan sana sini, walau tahu huda ada masalah kesihatan iaitu sakit slip disc, allergic dan sakit sendi bila terlalu banyak berjalan dan berkerja. 

Seronoknya Badan Terasa Lebih Sihat Lepas Amalkan Himalaya Women Wellness dan Himalaya Joint Wellness 


Syukur.. walau beribu kilometer huda sudah teroka setiap minggu, masalah sakit sendi huda tak seteruk macam sebelum-sebelum ni. Dari bandar ke kempung, dari kota pencakar langit ke pantai berpasir, habis semua ceruk huda teroka dalam masa sebulan lepas. 




Nak tahu apa rahsia huda pastikan kesihatan sendi sentiasa terjaga?


Ini dia yang huda amalkan sejak bulan Ogos lepas. Supplemen keluaran Himalaya yang berasaskan herba Shalaki 

Kini , Himalaya Joint Wellness adalah antara supplement kegemaran yang huda wajibkan diri untuk makan setiap hari. 



Antara Khasiat Joint Wellness:
  • mengelakkan sendi mengalami kerosakan
  • mengurangkan kesakitan artritis 
  • meningkatkan fungsi sendi
  • menindas kesakitan sendi

Bermula bulan lepas juga huda amalkan supplemen Himalaya Women Wellness. Tujuan utama huda meningkat tahap kesihatan wanita dan memberi tenaga berpanjangan sebab sebelum ni badan huda kerap terasa letih. Maklumlah bila umur masuk 3 series ni, badan kita tak selincah dulu. 



Jom huda kongsi khasiat Himalaya Womens Wellness .
  • membantu ibu baru untuk menyusu
  • membantu dengan memulih badan ibu selepas pelahiran
  • membantu mengatasi keletihan
  • membantu untuk menyimbangkan hormon untuk wanita
Setiap capsul mengandungi 250mg bahan aktif dari Asparagus racemosus ( Shatavari) 

Huda amalkan 1 tablet 1 kali sehari, selepas makan.



Alhamdulillah, kesan paling ketara adalah badan huda terasa lebih sihat bertenaga, dan kitaran haid pun on time. Memang terbaik untuk mengawal kitaran hormon wanita agar seimbang.

Semoga perkongsian cerita huda ni memberi solusi kepada anda yang sedang menacari-cari supplemen terbaik untuk kesihatan sendi dan kesihatan wanita. Untuk sang suami, boleh bagi hadiah untuk si isteri, mesti si dia suka! 



Anda boleh dapatkan produk Himalaya Wellness di Butik Himalaya, di outlet kesihatan seperti Watson atau Guardian. Untuk lebih mudah atau tiada masa untuk keluar shopping, boleh beli atas talian melalui Lazada dan Shoppe. 

Follow social media Himalaya Health Care Malaysia untuk promosi terkini dan maklumat lanjut :- 

Facebook : https://www.facebook.com/HimalayaHealthcareMalaysia
Instagram : https://www.instagram.com/himalayamalaysia/

KLIK SINI untuk baca review produk Himalaya yang lain yang pernah huda cuba!