Nak Tempah Baju Bercetak Dengan Design Sendiri? Jom Tempah Dengan Custom.MY , Tiada Tempahan Minimum, Nak Tempah Sikit Pun Boleh!


Sekarang dan bulan Ogos , bulan depan adik Huda bakal mendirikan masjid lepas tu ada nak buat family day pulak sebelum dia ikut suami ke Mesir. Best juga kalau kami sekeluarga pakai baju sedondon macam family day tahun lepas. Biasa design baju kami memang buat sendiri, ada ramai designer yang mantap dalam family ni. Idea dah ada, tinggal cari kedai mencetak baju pula. Terjumpa pula website Custom.MY, bagus lah boleh terus order online jer!


Jom Tempah Printing Baju je di Custom.MY




Seronok betul huda layari website custom.MY ni sebab ada macam-macam jenis baju boleh print tau! Antara jenis printing baju yang ditawarkan oleh custom.my adalah :- 

  • Polo T-Shirt
  • Gildan T-Shirt
  • Kids & Toddler T-Shirt
  • Raglan T-Shirt
  • Tank Top T-Shirt
  • Jersey Sublimation
  • Jersey Sukan 




Boleh Print Baju je ker di Custom.my?


Sebenarnya anda boleh tempah printing produk lain juga. Antara produk yang boleh di tempah untuk cetakan boleh rujuk gambar di bawah yer..

  • Aksesori 
  • Dekorasi
  • Bahan Pemasaran




Betul ke Boleh Tempah sehelai dua pun boleh?


Yer!! Memang boleh, best kan tempah printing baju di Custom.my ni? Huda dah berangan nak tempah printing sweater sedondon dengan cinta hati, hihi...

Kalau anda nak tempah banyak-banyak pun boleh yer, ikut keperluan masing-masing.

Hmm, boleh caya ke tempah cetak baju online di Custom.My ni?


Huda pun memang risau, sebab ada sejarah tempah printing baju online, pastu dah bayar, orang yer lesap. So jadi trauma jugak nak tempah online ni...
TAPI.... huda boleh menarik nafas lega dan tempah dengan yakin sebab syarikat Custom.My ni bukan calang-calang yer. Sebab banyak company-company besar di Malaysia ni dah jadi pelanggan Custom.My. So terbukti lah, Custom.My ni memang terbaik dan servis TIP TOP!

 Antaranya pelanggan Custom.My adalah :- 

  • Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  • Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  • Universiti Selangor (UNISEL)
  • iFlix
  • CIMB Foundation
  • KPTM

Untuk maklumat lanjut , hubungi :- 

013-484 5800
Email: info@custom.my

Layari : - 



Alamat:

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
No 46A, Hala Taman Meru II
Meru 2B 30020 Ipoh, Perak,
Malaysia
Lat Long :4.661083, 101.067278

Dibuka: Isnin hingga Jumaat

Masa: 9.00 pagi sehingga 6.00 petang.