Alhamdulillah, rezeki di awal minggu yang lepas. Craving nak makan sotong celup tepung di warung Pok Nong yang terletak di Mengabang Telipot, Kuala Terengganu sudah pun tercapai. Nak makan kat sini mencabar tau, dah banyak kali pergi bulan lepas asyik lah tutup. Bila pergi time buka pula, mak ai... panjang yer beratur dan nak dapat seat pun susah!






Setelah beratur dalam lebih kurang 15 minit, sampai turn huda nak ambil menu idaman hati.

Taraaa!! Ni dia yang di idamkan. Sotong Celup Tepung, harga RM 17 seekor. Udang Celup Tepung RM 11 untuk 6 ekor. Harga berubah mengikut pasaran semasa.  Air Batu Jagung pula berharga RM 3.


Close up sikit, bagi korang terliur..hihi...


Molek seekor sotong yang di goreng , enak di makan panas-panas. Fuh.. siapa yang dah try konfem akan repeat datang sini lagi. 






Memang terbaik makan di warung Pok Nong!


Habis makan, lepak tepi pantai, layan bayu laut yang mendamaikan.



Alhamdulillah, atas nikmat rezeki , ruang dan peluang untuk luangkan masa bersama keluarga tersayang.