Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Alhamdulillah, satu lagi wishlist huda tercapai! Dari tahun lepas pasang angan-angan nak makan BBQ di BBQ Lamb KL Kemensah yang viral tu. Minggu lepas, kebetulan ada urusan di KL, Huda dan keluarga luangkan masa makan malam berkunjung ke BBQ Lamb KL Kemensah yang terletak di belakang Zoo Negara.


Rancangan awal nak datang waktu petang, tapi atas sebab tak dapat di elakkan huda sampai dah malam dalam pukul 8. Mampu cicah kaki sekejap-sekejap jer dalam air sungai yang mengalir. Anak-anak memang lah tak tahan nak pergi main kan, tapi mama yer dah lapar , memang tak boleh bawa bincang dah! Jom tengok menu-menu yang huda makan di BBQ Lamb KL Kemensah



Menu Dinner di BBQ Lamb KL Kemensah 

 Fish Set - RM 160 ( suitable for 4 pax ) 




         Meat Set - RM 150 ( suitable for 4 pax ) 






Setiap set dihidang bersama dengan sos istimewa BBQ Lamb KL Kemensah. Ada 4 pilihan sos: Sos mint, mayo-garlic sauce, sos black-pepper dan sos cili. Pilihan huda pasti sos BBQ, tak cukup kitorang siap request minta lagi, hehe..

Bagi huda, satu set yang lengkap dengan air teh ais, dan juga pencuci mulut dan nasi istimewa memang cukup mengenyangkan! Berbaloi-baloi weh makan kat sini! Teringat-ingat kesedapan semua menu yang huda cuba, especially smoke duck.


Berminat nak makan di  BBQ Lamb KL Kemensah?


Baca dahulu waktu operasi dan terus hubungi nombor di bawah untuk tempahan dan maklumat lanjut.

Waktu operasi: 

Isnin- Khamis: 12PM-10PM
Jumaat: 4PM-10PM
Sabtu & Ahad: Ikut sesi (12PM-2PM/ 2PM-4PM/ 4PM-6PM/ 6PM-8PM/ 8PM-10PM)

Sila buat tempahan untuk riverside dan river dining.


Direct Whatsapp :  wasap.my/60122114100.


LOCATION
Belakang Zoo Negara.


Jom follow  BBQ Lamb KL Kemensah di media sosial


Terima kasih tidak terhingga kepada En.Zainuddin atas layanan 5 bintang sepanjang kami makan malam di  BBQ Lamb KL Kemensah. InshaAllah, kami akan repeat datang sini lagi!

5 comments:

  1. Dah dekat sangat dengan rumah Diah tu

    ReplyDelete
  2. Halamak dh lama nk try tp blum bpeluang lg nk p heheh

    ReplyDelete
  3. Alaa..tgon ni terus lapar perut..nak repeat lagi la...teringat2 kesedapan itik panggang dia..

    ReplyDelete
  4. bestnyerrrr. Ikan tu nampak sedap nyerrr. Telan dh ailio ni tau. Suasana cantik kat sini. Best ni nak bergambar pon

    ReplyDelete
  5. Wow restaurant ini sudah dekat dengan rumah saya. Untuk BBQ yang sedap, restaurant perlu mendapatkan bahan mereka seperti lamb, beef, ikan dan ayam dengan lori frozen yang baik untuk menjamin kualiti bahan mereka. Makanan mereka nampak sedap dan rasanya nak try restaurant ini Ahad ini.

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]