Hari ni, huda dok update akaun duit keluar masuk dalam akaun sendiri. Alhamdulillah, sambil belek details akaun, hati ni tak putus-putus sebut Alhamdulilah. Syukur yang teramat sangat, keajaiban rezeki di bulan Ramadan. Memang betul lah Ramadan ni bulan yang sangat berkat, rugi nya mereka yang tak manfaatkan bulan Ramadan yang lepas. Semoga Allah panjangkan umur kita bertemu Ramadan akan datang. 

Rekod transaksi Mei /Jun
  1. 29 Syaaban   |  5 Mei 2019 : Payment Job Property guru
  2. 2  Ramadan  |  7 Mei 2019  : Payment Job Oh Free Food
  3. 2  Ramadan  |  7 Mei 2019  : Payment Job Annona
  4. 11  Ramadan  |  16 Mei 2019  : Payment Job Review Construsction Company 
  5. 16  Ramadan  |  21 Mei 2019  : Payment Job Review Review Tera Skincare
  6. 21  Ramadan  |  26 Mei 2019  : Payment Job Review Sensodyne
  7. 23  Ramadan  |  28 Mei 2019  : Payment Job Review Al ard Olive Oil
  8. 24  Ramadan  |  29 Mei 2019  : Payment Job Review Surya ACV
  9. 27  Ramadan  |  1 Jun 2019  : Payment Job Cybertrooper
  10. 27  Ramadan  |  1 Jun 2019 : Payment Job Review Kedai Emas 
  11. 30  Ramadan  |  4 Jun 2019  : Payment Job Review Kiddomo Johor Bahru
  12. 30  Ramadan  |  4 Jun 2019 : Payment Job Review HP Contest
  13. 30  Ramadan  |  4 Jun 2019  : Payment  Duit Menang Contest US Potatoes 

          
Tak pernah-pernah dalam sejarah huda berblogging dengan aktif sejak 2 tahun lepas, dalam masa sebulan , ada 13 payment masuk dan mencecah ribuan ringgit. Memang ajaib kan rezeki Ramadan ni?

Alhamdulillah, Huda teramat bersyukur rezeki payment job blogging dan social media yang tertangguh berbulan-bulan semua nya langsai saat huda perlukan duit untuk persiapan raya family dan beberapa urusan lain.  Terima kasih Allah..... Sebak sangat bila Allah murahkan rezeki dan bagi huda peluang menjadi tangan yang di atas. Tangan yang memberi.... Alhamdulillah.. Doakan huda terus murah rezeki dalam dunia blogging ni, dan dapat berikan yang terbaik pada keluarga. Walau huda "tak berkerja" macam orang lain, tapi huda berdoa agar huda mampu berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah dengan orang yang berkerjaya di luar sana..  Amin....

Rezeki ramadan yang huda terima bukan sekadar wang ringgit, tapi huda juga dapat hadiah telekung Siti Khadijah memang dah lama teringin tak beli-beli. Rupanya dapat hadiah..jimat duit. hehe.. Banyak pahala si pemberi hadiah telekung pada huda , sebab huda gunakan sepenuhnya pada bulan ramadan yang lepas.

Rezeki Ramadan yang hebat ni menyuntik motivasi untuk huda terus menulis dan berkongsi.
Segala idea dan inspirasi itu hadiah dari Allah. Semakin banyak Allah beri, semakin kuat juga kita harus bersyukur dan menjaga hubungan dengan yang Maha Pemberi Rezeki.

Jom kita bersyukur...