Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Alhamdullilah, selesai hantar anak-anak ke sekolah, huda dapat "bertenang" dan mula berkerja. Tengah khusyuk menulis, tiba-tiba dapat mesej di telegram group kelas Arif. Cikgu kelas inform tentang cuti sekolah minggu depan akan dicepat kan????

Sekali baca macam pening.. Dua kali baca baru faham. Hehe maklumlah, first time anak sekolah rendah dan first time juga kena cuti ganti ni.

Perhatian semua
Hari akhir persekolahan sempena Hari raya puasa pada 21/5/2019 ( selasa)
23/5 - cuti berganti pd 15/6/2019 (sabtu) jadual hr khamis.
Sekolah mula bercuti 22/5 (Rabu) - 9/6(Ahad)

Fuh, tu dia...lama yer Arif cuti. 19 hari weh cuti... 

Mujur mama dan papa ni kerja freelance , boleh la join Arif bercuti jugak.. ( huhu..kerja papa tak pernah habis pun...) so jom kita start planning balik kampung mama next week!
Dapatlah mama berbuka puasa dengan family mama pula kat Johor next week. InshaAllah.

Sekarang enjoy dulu cuti long weekend ni sampai Ahad sebab wesak, kita balik rumah Ki The Arifs dekat Terengganu dulu, jumpa cousins dia yang balik dari KL weekend ni.

p/s : Mama ni banyak entry blog tak siap lagi, ada hati nak join Arif cuti..aduh.. cepat la siap semua kerja sebelum weekend ni.. sebab weekend ni nak fokus buat kuih raya untuk rumah mertua dengan ipar duai.. Semoga dipermudahkan segala urusan kita! Amin...

1 comment:

  1. agen sabung ayam Live Streaming Terpercaya !
    Dapatkan Bonus Deposit New Member 10%
    Free Download Aplikasi Di IOS / Android
    Yuk Gabung Bersama Bolavita Di Website www.bolavita88.com
    Untuk Info, Bisa Hubungi Customer Service Kami ( SIAP MELAYANI 24 JAM ) :
    WA: +628122222995

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]