Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]





Sekarang ni musim panas dan Huda perasan huda dah start alami masalah tumit kaki pecah. Aduhai, tak best yer. Sebenarnya ada bermacam-macam sebab yang boleh menyumbangkan terjadinya tumit kaki merekah dan kering. 



7 Punca Tumit kaki merekah dan kering. 

  • kurang minum air
  • kaki sering terdedah kepada suhu sejuk seperti bilik berhawa dingin
  • merendam kaki dalam air panas terlalu kerap
  • penggunaan sabun yang tidak sesuai
  • masalah kencing manis / diabetes
  • obesiti
  • amalan pemakanan tidak sihat

    Huda dah tahu punca tumit kaki huda merekah dan kering sebab kurang minum air masak. Lepas ni memang kena extra rajin minum air masak. Owh ya, selain itu huda nak kongsi juga pada korang semua yang susah nak cari penawar tumit kaki pecah yang bebas bahan kimia.



Memang banyak krim untuk tumit pecah di luar sana tapi kalau guna Neem Balm lebih yakin sebab bebas bahan kimia. Paling best lepas pakai rasa selesa dan wangi




Sebenarnya mudah je nak hilangkan tumit pecah ni. Gesek tumit kaki tu kat batu untuk kikis tumit kaki yang kering dan kasar.
Kemudian sapukan Neem Balm.
Amalkan selama 3 hari secara konsisten for sure settle masalah.
Kulit tumit kaki tak kasar lagi.
Tumit kaki pecah pun dah okay! 





Kenapa korang harus pilih Neem Balm?

✅ Lulus KKM
✅ Free chemical berbahaya
✅ Natural
✅ Mudah serap & tak berminyak yang melampau
✅ WANGI!!!
✅ Dan yang paling penting guna Neem asli


.
Berminat nak dapatkan Neem Balm ni?

Hubungi : -
FB: Zuraini Muhammad 
IG: @zmbeauty_hq
FB Page: NeemBalmHQ 
Whatsapp: 011-32484182 
Call: 07-7550792

Atau klik link direct Whatsapp ni >> https://bit.ly/2OaXiGL

19 comments:

  1. Bagusnya Neem Balm dah ada untuk kulit kaki merekah! Baru tahu salah satu punca sebab kurang minum air masak.

    Farhana Jafri

    ReplyDelete
  2. Kena cuba jugaklah produk ni, memang kaki ada masalah merekah ni.

    ReplyDelete
  3. Bestnya produk ni, boleh nanti sis cuba. Memang tumit kaki sis ni rajin betul kering n merekah..kadang2 jadi sakit dibuatnya, selalu sapu aloe vera je..dah ada khas untuk tapak kaki, why not cuba kan..mana tahu ok

    ReplyDelete
  4. Memang mujarab kalau sapu kat tumit merekah dan pecah ni kan. Saya selain sapu kat tumit saya sapu kat jerawat .Hahaha. Cepat kering je jerawat tau

    ReplyDelete
  5. Wanted to try Neem Balm too coz' when I walk too long, my feet could feel the pain. Hope it works on my feet too.

    ReplyDelete
  6. tq for the info. i br je tahu yg rendam kaki dlm air panas terlalu kerap ialah satu punca tumit kering!

    ReplyDelete
  7. omg this is something yang rasenya semua org cari. Thank you laju2 terjah ni..

    ReplyDelete
  8. orang lelaki pun senang jugak dapat tapak kaki merekah lagi-lagi kurang minum air & umur dah banyak hehe ni sesuai la kalu BBL guna sapu kat kaki. baru maintain smooth

    ReplyDelete
  9. Rasanya balm ni banyak kegunaan kan..boleh buat demam campak juga kan..sebb dari daun semambu..bgusnya..banyak kelebihan produk ni..

    ReplyDelete
  10. Ena suka sangat pakai neem balm ni. Masih guna sampai sekarang tapi masih banyak lagi. Jimat giler. Favourite sapu kat tumit kaki tu. Confirm lembab saje. Kalau anak kena gigit nyamuk pon cepat2 je sapu kt part bintat tu. Cepat baik.

    ReplyDelete
  11. Bestnyaa. Tumit kaki cx pon sejenis merekah tau. Boleh cubalah nanti neem balm ni. Nampak macam bagus .moga² tumit kaki cantik licin bersih la di pgi raya. Eh! Hehe

    ReplyDelete
  12. zul baru tahu pasal faktor kaki merekah ni, maybe kene jaga kesihatan dengan lebih baik lagi lah. sayang kaki nanti mrekah dah tak cantik pakai sandal.

    ReplyDelete
  13. Memang dok cari2 produk yg leh rawat tumit kaki pecah nie.. Kat opis buka kasut n berair con pulak tue.. Makin teruk la nmpk merekah tumit.. Aduhaii.. Nak kena cepat2 rawat tumit nie

    ReplyDelete
  14. Series leceh bila kena kulit kaki merekah. kl sakit perit tu lagilah seksa nak berjalan..bagus ada balm mcm ni..senang nak bawa ke mana-mana

    ReplyDelete
  15. Mak saya ada tumit crack punya masalah, mouse mommy pun dah beli macam-macam produk bagi mama guna, ada yang jadi, ada yang tak, tapi memang kena rajin sapu tiap-tiap hari.

    ReplyDelete
  16. Bagusnya ada produk utk pulihkan pecah tumit, kaki kak jrg ada pecah2 tumit

    ReplyDelete
  17. Oooo... Ada balm untuk tumit kaki. Memang tahu bahan dari Neem bagus untuk kulit. Ada balm gini senang bawak travel, kecik comey lak tu... Nak rekemen belikan tuk mak

    ReplyDelete
  18. kalau tumit merekah boleh la kot guna produk ni..kalau tumit dah tumbuh callus atau kulat air agak2 berkesan tak produk ni?

    ReplyDelete
  19. Oohh.. Oanya bukan untuk gatal gatal badan aje ye. Tapi boleh juga guna untuk merawat tumit kaki pecah. Baru tahu ni..
    Bagus juga balm ni ehh..

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]