Penawar Mujarab Masalah Tumit Kaki Pecah Yang Bebas Bahan Kimia





Sekarang ni musim panas dan Huda perasan huda dah start alami masalah tumit kaki pecah. Aduhai, tak best yer. Sebenarnya ada bermacam-macam sebab yang boleh menyumbangkan terjadinya tumit kaki merekah dan kering. 



7 Punca Tumit kaki merekah dan kering. 

  • kurang minum air
  • kaki sering terdedah kepada suhu sejuk seperti bilik berhawa dingin
  • merendam kaki dalam air panas terlalu kerap
  • penggunaan sabun yang tidak sesuai
  • masalah kencing manis / diabetes
  • obesiti
  • amalan pemakanan tidak sihat

    Huda dah tahu punca tumit kaki huda merekah dan kering sebab kurang minum air masak. Lepas ni memang kena extra rajin minum air masak. Owh ya, selain itu huda nak kongsi juga pada korang semua yang susah nak cari penawar tumit kaki pecah yang bebas bahan kimia.



Memang banyak krim untuk tumit pecah di luar sana tapi kalau guna Neem Balm lebih yakin sebab bebas bahan kimia. Paling best lepas pakai rasa selesa dan wangi




Sebenarnya mudah je nak hilangkan tumit pecah ni. Gesek tumit kaki tu kat batu untuk kikis tumit kaki yang kering dan kasar.
Kemudian sapukan Neem Balm.
Amalkan selama 3 hari secara konsisten for sure settle masalah.
Kulit tumit kaki tak kasar lagi.
Tumit kaki pecah pun dah okay! 





Kenapa korang harus pilih Neem Balm?

✅ Lulus KKM
✅ Free chemical berbahaya
✅ Natural
✅ Mudah serap & tak berminyak yang melampau
✅ WANGI!!!
✅ Dan yang paling penting guna Neem asli


.
Berminat nak dapatkan Neem Balm ni?

Hubungi : -
FB: Zuraini Muhammad 
IG: @zmbeauty_hq
FB Page: NeemBalmHQ 
Whatsapp: 011-32484182 
Call: 07-7550792

Atau klik link direct Whatsapp ni >> https://bit.ly/2OaXiGL