Nak Beli Emas Baru Raya Ni? Jom Beli Emas Murah di Kedai Emas Hajjah Halijah!


Nak Beli Emas Baru Raya Ni? Jom Beli Emas Murah di Kedai Emas Hajjah Halijah! | Ceklist persiapan raya orang perempuan ni memang banyak, selain persiapan rumah kena serba serbi cantik, persiapan diri serba serbi cantik dengan persalinan baju raya baru dan juga barang kemas baru! Barulah meriah raya kan dengan koleksi emas baru. Kalau korang nak beli emas baru raya ni dengan harga yang murah jom huda bawa korang terjah Kedai Emas Hajjah Halijah. Kedai Emas Murah di Kedah ini terletak di Sungai Petani, Kedah dan juga kedai emas online yang boleh dipercayai. 


Kedai Emas Hajjah Halijah (KEHH) merupakan kedai emas pilihan no satu rakyat Kedah. Ada 13 sebab kenapa ramai orang Kedah suka sangat beli emas di KEHH ni :- 


  • Beli emas percuma emas
  • Daftar keahlian untuk dapatkan lebih ganjaran istimewa
  • Hadiah istimewa setiap pelanggan kesayangan
  • Quality jaminan , padat , rapat terhadap barang
  • Ilmu emas setiap hari kat Facebook
  • Harga berpatutan( bandingkan harga kami)
  • Kualiti emas sejak 28 tahun
  • Kepuasan pelanggan, Keutamaan kami👍
  • Cuci emas percuma
  • Harga istimewa setiap minggu
  • Belian semula dgn harga yg tinggi/ trade in
  • Bila daftar ahli kedai dapat diskaun rm10/gm..
  • Value saling menghargai

KEHH ini juga mempunyai cawangan di Sungai Petani, Jitra, Alor Setar dan Perlis. Jadi orang utara memang pakat-pakat mari KEHH , belikan gelang raya, cincin raya untuk diri sendiri atau pun belikan untuk orang tersayang. Semua design emas terkini korang boleh dapatkan di KEHH. Confirm rambang mata nak pilih nanti.



Emas ni tanda elegan seorang wanita dan wanita yang pakai emas ni ada aura tersendiri dan lebih yakin. Di KEHH ni korang boleh dapatkan macam jenis design barang kemas . Ada yang suka gelang besar-besar kat sini ada macam-macam design terkini, kalau untuk anak dara yang suka simple-simple tu kat sini pun ada design yang trendy dan up-to-date. Haish.. rambang mata huda dok pilih design yang berkenan di hati...
Jom follow KEHH di laman sosial untuk ketahui promosi terkini 

Facebook Page Rasmi : https://www.facebook.com/kedaiemashajjahhalijah
Facebook Owner KEHH : https://www.facebook.com/shaifulhjshukri 
Instagram : @kedaiemashjhhalijahsdnbhd
WHATSAPP : 
http://kehjhhalijah.wasap.my
http://kehhsdnbhd.wasap.my
http://kehhkangar.wasap.my
http://kedaiEmasHajjahHalijahSB.wasap.my

Telegram Dropship >> https://t.me/joinchat/AAAAAEsPGYMVxQ9jr120nA

Hubungi KEHH di talian

📞: 04-4212499 (Sg. Petani)
📞: 04-9174499 (Jitra)
📞: 04-9772399 (Kangar)
📞: 04-7329799 (Alor Setar)

4 comments:

  1. banyak benefit bila daftar jadi ahli yee .. bagusnya

    ReplyDelete
  2. jom beli jom..hahah tapi kena menabung dulu.. design lawa-lawa aihhh

    ReplyDelete
  3. boleh suh husbnd belikan ni..hehee

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik juga design dia.

    ReplyDelete