Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Hari ini 10 April 2019. Kami semua adik beradik tak lupa wish Happy Anniversary untuk Mak dan Abah di kampung. Mujur ada Along yang duduk dekat dengan Mak Abah, dapat lah dia sambut dengan hari bersejarah Mak dan Abah. Jujur, hati huda ni teringin sekali nak pulang dan sambut bersama. Tapi huda harus akur , jarak lebih kurang 500 km untuk pulang ke kampung.. hasrat tu simpan dalam hati jer la..

Pagi ni Along buat suprise delivery untuk Mak dan Abah. Pulut kuning berhias yang sangat comel.







Happy Anniversary untuk Mak Abah...
Huda doakan mak dan abah bahagia bercinta sampai syurga. Amin...
Terima kasih jadi parent yang terbaik untuk kami 10 orang adik-beradik...
.
H & M 
Halid | Munirah
Since April 1981 
Till Jannah.....
Amin...

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]