Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Unboxing Blouse By Zucca | Tahun baru 2019 mesti lah nak ada koleksi blouse baru kan? Dah namanya perempuan, walau penuh almari dengan baju, masih rasa takde baju nak pakai bila nak keluar rumah. Siapa alami situasi camni kita geng!! Hehe....  Maka, awal tahun 2019 ini huda mulakan dengan shopping blouse baru, bukan satu helai tau tapi tiga helai terus huda beli! Jom layan video huda unboxing Blouse By Zucca .





Blouse by Zucca


Huda memilih nak shopping blouse di Zucca ini sebab :-

1) Zucca merupakan online fashion store yang menjual blouse plus size iaitu dari size XL dan XXL.
2) Pembelian produk bernilai RM100 ke atas boleh menikmati penghantaran PERCUMA!
3) Fast Delivery - sebab semua blouse ready stok.
4) Pembelian boleh di buat di atas talian di website rasmi  www.zucca.com.my, atau boleh shopping melalui Shoppe - Zucca.butik . Hubungi 017-3297822 untuk pertanyaan lanjut.



 3 Pilihan Blouse dari Online Butik Zucca


Honestly, sangat rambang mata tau nak pilih, sebab semua design blouse di Zucca ni cantik-cantik. Selepas beberapa jam cuci mata di website Zucca, pilihan huda adalah

1) White Blouse Code MQ124 (3980)




Harga :RM 39
Size: Free size Fit boleh muat  L-XL
(Sesuai untuk size 40-42)

Ukuran :
Dada : MAX 42 inch''
Bahu : 16 inch "
Lilitan tangan : 19 inch''
Waist : MAX 42 inch''
Labuh : 30 inch''

Material : Kain Moss crepe
-Senang iron
- Kain Tak panas
- Kain Ringan
- Tak Jarang

2. Light Pink Blouse Code MQ157 (3990)


Harga :RM 39
Size: Free size Fit boleh muat  L-XL
(Sesuai untuk size 40-42)

Ukuran :
Dada : MAX 42 inch''
Bahu : 16 inch "
Lilitan tangan : 19 inch''
Waist : MAX 42 inch''
Labuh : 30 inch''

Material : Kain Moss crepe
-Senang iron
- Kain Tak panas
- Kain Ringan
- Tak Jarang

3. Maroon Blouse Code V217 (BL6693)


Harga :RM 39 
Size: Free size Fit boleh muat 2 XL 
(Sesuai untuk size 46-48)
(Sesuai untuk wanita yg biasa pakai XL-2XL)

Measurement :
Bahu :  18 INCH
Dada:  46 - 48 INCH
Lilitan lengan:  22 INCH
LABUH 31 INCH
Peha : 52 INCH

Material : Fabrik Anti-Kedut

- Tak perlu iron
- Kain Tak panas
- Kain Ringan
- Tak Jarang
- Breastfeed Friendly
- Wuduk Friendly

Okay tak 3 pilihan blouse yang huda pilih dari butik Zucca ni?
Jom shopping blouse baru sempena masuk tahun baru 2019 ni. Barulah semangat nak pergi kerja, nak pergi jalan-jalan dengan outfit baru. 
Layari https://zucca.com.my/ dan follow media sosial Zucca

Instagram : https://www.instagram.com/zucca.butik/
Facebook : https://www.facebook.com/zucca.my/

📱017-3297822

28 comments:

  1. Cantiknyaaaa yang warna merah tu,agak murah harganya....

    ReplyDelete
  2. omg lawanyaaaa! mmg xmenyesal beli baju dari zucca ni. love sangat!

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaaa baju baju ni !!! Suka sgt yg plussize...

    ReplyDelete
  4. Cantiknya blouse dia, nampak selesa je bila dipakai.

    ReplyDelete
  5. waaa.. cantik blouse nya.. TB berkenan pulak tengok .. terutamanya yang kaler merah tu.. macam rasa nak beli je.. lawa lah! sopan lak tu

    ReplyDelete
  6. Cantiknya blouse tu...pandai Huda pilih..tgok pada material high quality dan wwarna pun cantik..boleh pakai hari2 utk apa pun occasion dan doleh juga pakai pi pejabat kan...

    ReplyDelete
  7. wah cantiknya baju dia. rasa nak belikan dekat mak! muslimah friendly pula tu. harga pun berpatutan. untuk size orang yang besar mesti ada kan

    ReplyDelete
  8. Wah..pasni dah tau la kat mana nak cari blous cantik2 kan..yang penting berbaloi beli

    ReplyDelete
  9. tak pernah dengar brand zucca ni.. design sgt cantik. dan sesuai utk digayakan dengan pelbagai jenis tudung

    ReplyDelete
  10. Blouse yang last tu love sangat. Nampak simple but quite nice tau. Tak pernah ad ablouse warna macam ni .Nampak gaya kena ushar blouse Zucca ni. Tengok design pun kemas dan memang berkualiti .

    ReplyDelete
  11. Haa..blouse cam nilah sis suka, simple tapi tetap nampak cantik. Baju-baju sis pun banyak jugak jenis-jenis macam ni..selesa pakai

    ReplyDelete
  12. lawanya...suka blouse yg last tu..nampak cantik dan sesuai sangat dengan huda....nak usha jugaklah mana tahu ada yang sesuai dengan akak...

    ReplyDelete
  13. The blouses all looks nice and comfortable. The designs look classy and look like a good quality too.

    ReplyDelete
  14. Harganya memang menarik la. Mesti rerakan Rawlins suka nie sebab breastfeed & wudhuk friendly. Yang penting selesa kan. Amboi lengan dia kembang-kembang bagai ye. Hehe

    ReplyDelete
  15. Cantiknya design design blause Zucca! Ruginya tak de size kak Nina. Huhuuu....
    Yang merah tu berkenan sungguh kak Nina. Cantik sesuai ngan Huda. Harga pun semua murah dari Web lain. Bagus laaaa... Nak share ngan kengkawan

    ReplyDelete
  16. Cantik... Nampak santai yet professional

    ReplyDelete
  17. Cantiknya design. Walaupun beli online dah macam pi beli kat butik dah nampak. Btw, harga dia pun reasonable. Takde lah mahal sangat dengan kualiti dan design macam ni. Good choice

    ReplyDelete
  18. Suka baju yang warna merah tu, nampak kemas dan cantik. Boleh pakai utk urusan rasmi dan jugak casual.

    ReplyDelete
  19. cantiknya baju dia..suka warna merah tu..menarik..nanti nak usha la website dia..mesti ada banyak pilihan baju kan..seluar ade tak akak

    ReplyDelete
  20. For such an affordable price, it is really a steal if you ask me. So Zucca offers a wide range of apparel for good price. By the way the shawl really matches your other attire. :)

    ReplyDelete
  21. berkenan yang merah tu . cantikk huiii

    ReplyDelete
  22. zucca is a new brand? seems quite okay the price quite affordable as well. as long as it doesnt look like those pasar malam one i supposed its good enough! haha

    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  23. the blouse look so nice and the price affordable too. i can buy this as gift for my Muslim Friends

    ReplyDelete
  24. Simple je design. Menarik.

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]