Atasi Masalah Mata Panda dengan Cosmoderm Eye Treatment Gel - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Atasi Masalah Mata Panda dengan Cosmoderm Eye Treatment Gel

Atasi Masalah Mata Panda dengan Cosmoderm Eye Treatment Gel

Share This

Rezeki penghujung tahun semakin murah hari demi hari. Alhamdulillah. Bagi huda dan suami yang kerja freelance ni, semakin banyak job masuk maka makin berkuranglah waktu tidur. Kadang-kala tu, nak siapkan kerja punya pasal, tidur hanya 4 jam sahaja. Serius mata memang sangat penat. Mata ni pun dah jadi mata panda. Baru-baru ni ada terbaca di blog benashaari.com tentang  Cosmoderm Eye Treatment Gel yang boleh atasi masalah lingkaran gelap bawah mata. Huda pun teruja nak cuba sendiri.



First time ni huda nak guna eye treatment gel, dan pastinya jenama Cosmoderm menjadi pilihan hati, kerana produk Cosmoderm ini di yakini HALAL dan SUCI.  Harga produk Cosmoderm memang semua mampu milik, tu yang huda paling suka. Harga untuk satu tiub 20 ml Cosmoderm Eye Treatment Gel adalah RM 32.90 sahaja

Keistimewaan Cosmoderm Eye Treatment Gel


Gel rawatan mata Cosmoderm ni  diperkaya dengan Co-Enzyme Q10, kolagen dan ekstak tumbuhan yang mencerahkan lingkaran hitam, mata bengkak dan garisan halus

Selain itu , ia juga memberi kesan yang best pada mata antaranya :- 
• Menyegarkan dan menyamankan kulit keliling mata
• Menganjalkan kulit sambil mengurangkan lingkaran gelap
• Licin, tanpa minyak dan mudah diserap untuk melembabkan lapisan epidermis
• Menggalakkan pengaliran darah keliling mata untuk elakkan bengkak dan lingkaran hitam

Cosmoderm Eye Treatment Gel ini sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita dari peringkat remaja hingga dewasa. Jadi huda boleh kongi satu tiub ini dengan encik suami. 

Cara Penggunaan Cosmoderm Eye Treatment Gel


Di sarankan guna dua kali sehari pada waktu pagi dan waktu malam. Pastikan bersihkan dulu muka baru guna. Sapukan secara lembut di sekeliling mata secara pusingan, urut dari dalam ke arah luar kawasan mata.



Mudah sahaja nak dapatkan Cosmoderm Eye Treatment Gel di farmasi berdekatan dan juga boleh beli laman web rasmi Cosmoderm. Oh ya, sekarang waktu terbaik untuk beli produk Cosmoderm melalui laman web rasmi sebab ada promosi best! 





Layari www.cosmoderm.com.my untuk maklumat lanjut. 

Ikuti laman sosial Cosmoderm untuk update terkini

Facebook : www.facebook.com/cosmoderm

Instagram : www.instagram.com/cosmoderm

10 comments:

  1. nakk beli lahh.. mata dah panda teruk

    ReplyDelete
  2. Baru guna jugak, harap dah lingkaran gelap bawah mata ni makin hilang.

    ReplyDelete
  3. Menjadi tak , nak tgk before and after hiks

    ReplyDelete
  4. cosmoderm memng best..yang baah mata ni tak pernah guna lagi..menarik..mata kita pun mata panda..tak cukup tidur

    ReplyDelete
  5. Menarik. Mata ni pun macam dah berpanda ni.

    ReplyDelete
  6. baguihh. muda muda dah pandai jaga... heheh k.azni ni slow bab bab ni .. skrg baru lah terhegeh hegeh

    ReplyDelete
  7. saya memang guna produk cosmoderm, serasi dengan kulit, emm bolehla try yang ni pulak

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages