Pilihan Baby Gift Hampers Terbaik dari Lovingly Signed. - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Pilihan Baby Gift Hampers Terbaik dari Lovingly Signed.

Pilihan Baby Gift Hampers Terbaik dari Lovingly Signed.

Share This
Pilihan Baby Gift Hampers Terbaik dari Lovingly Signed. | Penghujung tahun 2018 ni, huda terima banyak betul happy news, ada saudara dekat dan jauh dan rakan-rakan huda yang ada ahli baru dalam keluarga. Best yer, bau newborn baby yang wangi dan comel , sejuk mata memandang. Jadi, sebelum datang melawat baby baru lahir tu, huda ada survey-survey tentang Baby Gift Hampers. 


Ada banyak sangat pilihan hamper untuk hadiah baby ni, tapi ada satu brand ni, huda memang tertarik sangat sebab Baby Gift Hampers ini boleh personalized dengan letak nama baby. Jom tengok pilihan hamper yang ada, sure korang pun rambang mata nak pilih.

Baby Gift Hampers dari Lovingly Signed.






Dalam set ini ada  Gingham Hooded Towel Size yang sesuai di gunakan sehingga umur 4 tahun. Fabriknya adalah 100% Cotton. Selain itu ada  Receiving Shawl dan Pink JellyCat Bunny Comforter 

Personalised hamper - Hospital to Home

Set ini mengandungi 3 produk seperti berikut:- 
  • Soft Grey Cotton Cellular Blanket Size: 70 x 90cm. Fabric: 100% Cotton.
  • Cream Bunny Comforter Suitable from birth onwards.
  • Grey Bunny Suitable from birth onwards.

Personalised Baby Girl Welcome Gift Set




Set ini mengandungi 4 produk seperti berikut:- 

  • Pink Gingham Robe Size: 0-6 months. Fabric: 100% Cotton Towelling. 
  • Cotton Baby Grow Size: 0-3 months. 100% Cotton. 
  • Cotton Pink Cellular Blanket Size: 70 x 90cm. Pink Fabric: 100% Cotton. 
  • Pink JellyCat Bunny Suitable from birth upwards.
Personalised Dancing Darcey Elephant And Stars & Stripes Bedtime Gift Set



Set ini mengandungi 4 produk seperti berikut:- 
  • Pink Stars & Stripes Reversible Cotton Blanket Size: 70 x 90cm. Fabric: 100% Cotton. 
  • Pink Gingham Robe Sizes: Available in 0-6 months, 6-12 months, 12-18 months, 18-24 months 2-3 years. Fabric: 100% Cotton Terry Towelling. 
  • Dancing Darcey Elephant Size: large 33cm. Suitable from birth onwards.

Ada macam-macam lagi Baby Gift Hampers yang comel-comel tau, anda boleh klik SINI untuk lihat katalog penuh .


Keistimewaan Baby Gift Hampers Terbaik dari Lovingly Signed.

1) Anda boleh personalized nama di setiap produk ( dalam 8 - 12 huruf mengikut spesifikasi produk)

2) Boleh pilih warna untuk nama yang di sulam di atas produk mengikut kesesuaian dan citarasa anda

3) Setiap produk di bungkus cantik di dalam Signature Lovingly Signed gift box.




4) Setiap hamper juga terdapat kad ucapan eksklusif




5) Penghantaran PERCUMA untuk Singapore sahaja , dan untuk alamat di luar Singapura caj penghantaran adalah SGD $ 25 dan anda juga boleh dapat FREE international delivery jika order melebihi SGD $ 250

Untuk maklumat lanjut layari https://lovinglysigned.com.sg 

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

Pages