Lets Shopping Amazing Handbags at Baginning - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Lets Shopping Amazing Handbags at Baginning

Lets Shopping Amazing Handbags at Baginning

Share This


Women and handbags like BFF (best friend forever) ! Anywhere and anytime, handbags is kind of complete apparel for women outfit. Shopping handbags like a therapy and make women happy. So, today lets join me Shopping Amazing Handbags at Baginning!


Baginning- Offer All Types of Handbags.


Baginning is an online store that sells almost all types of handbags for ladies. 

Types of Bags that you can purchase at Baginning : -

There is numerous types of handbags with different material and styles that you can choose at Baginning. 



Genuine Leather Handbag

Satchel Bag


Bucket Handbags

Crossbody Bag


Tote Bag


Leather Backpack

 Hobo Bag

Holographic Bag

All bags design is trendy and up to date that match for any occasions and daily use. 
Baginning offer the best ladies handbags shopping experience. If you are fashion lovers, Baginning gonna be your favourite store ever!


Amazing Shopping Experience in Baginning 

  • Easy to make payment via online using Pay Pal or credit card
  • FREE Shipping worldwide , Express 2-4 days
  • Provide FREE return, if you are not satisfied with our product.
  • Fur Free Policy


Lets shopping new handbags today by simply clicks >> https://baginning.com/




22 comments:

  1. Ya Allah cantik semua koleksi di atas ni huda...rambangnya mata!

    ReplyDelete
  2. Cantik2 nya beg.Rambang mata ni kalau nak beli ni. Unik & lain dari yg lain design2 dia.

    ReplyDelete
  3. nice shopping on bags and I love bags too easy to match. Fashion on bags are important now, I often use backpack now as easy to put all thing.

    ReplyDelete
  4. so many nice and beautiful and stylish handbag to shop... great and fashionable.. let's shop!! wow!

    ReplyDelete
  5. wow cantik2 ny beg mereka. bolehla masuk wishlist utk bagi dekat mom nanti. tq for sharing!

    ReplyDelete
  6. Handbags kat baginning memang cantik cantik. Kalau ada duit banyak dalam paypal dah lama shopping handbags.. Hahaha

    ReplyDelete
  7. Koleksi cantik. Harga berpatutan tak?

    ReplyDelete
  8. Astaga. Dah kenapa cantik bebenor design bags nie? Jangan la mak and adik beradik Rawlins tengok. Nie Rawlins pun semacam teringin, kalau depa tengok lagi la menggila haha

    ReplyDelete
  9. Not really a fan of handbags but I find the holographic bag is rather interesting and chic. I usually use bag pack to go out

    ReplyDelete
  10. OMG i loveee their satchel and crossbody bag’s designs! How’s the price there anyway yea? and what about brands? Looks like i gotta check em out later! 😃

    ReplyDelete
  11. Seriously cantik sangat! Mata asyik nak pandang Genuine Leather Handbag. Seriously memang cantikkkkkkkkk !

    ReplyDelete
  12. Semua cantik. Rambang mata. Kalau ena memang suka backpack senang nak sumbat botol susu n dukung anak.hehe..

    ReplyDelete
  13. Wow cantiknya koleksi beg kat sini hehehe Tote Beg tu ada orang guna ker macam tak selamat jer hehehe kalau makcik-makcik letak telekung jer dalam tu hehehee...

    ReplyDelete
  14. Baginning?? first time dengar..tapi, Wow banyak koleksi beg cantik-cantik kat sini..ni kalau wife jumpa, habeslahhh aku..

    ReplyDelete
  15. wah nampak macma best je semua beg dalam gambar di atas, i suka yang genuine leather tu nampak cantik dan smart la. genuine leather ni tahan lama berbanding pvd dan plastik haha

    ReplyDelete
  16. jatuh hati dengan clutch dan hologram bag tu.. cantik sangat. jap lagi nak usha dekat website. design up to date dan kena selera Liez yang fussy sikit pasal bag ni

    ReplyDelete
  17. Macam jenis ye..selama ni tak tahu jenis yang macm mana ada kat pasaran. Main beli je asal suka. Btw, cerewet sikit beli beg. Kalau beli satu pakai sampai jahanam. hehe

    ReplyDelete
  18. Omgggg semuanya cantik2. I kalu pasal beg ni boleh meroyan kalau tengok sbbb memang pencinta beg tangan yg tegar hahahha

    ReplyDelete
  19. Okay pasal handbag I takleh tgok.. Sekali dh terbeli macam2 kena beli..hahaha..silap2 dr purse, sling bag, handbag semua i beli.. Dahlah cantik2 color dia... Adoii..rambang mata ni

    ReplyDelete
  20. omg kenapa beg dia lawa2 sangat niiii. yg color merah tu lawa gila kot. Emi nak pi usha jugak la nanti. dah lama x shopping beg.

    ReplyDelete
  21. Genuine Leather Handbag looks beautiful and it is my favourite too. Will get it to match my CNY dress.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages