Tiada Bayaran Tambahan untuk Pakej Bersalin Serenity Di Rampai Puteri Medical Centre


Setiap ibu memang ada impian nak bersalin di hospital terbaik, disambut oleh doktor wanita dan dijaga oleh nurse wanita yang baik. Namun realiti hidup zaman sekarang ramai yang terpaksa
lupakan impian tadi sebab memikirkan kos yang mahal dan jika berlaku komplikasi ketika proses kelahiran pasti caj hospital swasta akan berlipat ganda.

Berita baik untuk anda yang sedang menghitung hari kelahiran bayi, dan teringin sangat nak bersalin di hospital private yang servis memang TIP TOP , jom baca perkongsian huda hari ni tentang Pakej Bersalin Serenity di Rampai Puteri Medical Centre yang memang buatkan korang tersenyum dan lapang dada!


Tiada Bayaran Tambahan untuk Pakej Bersalin Serenity  Di Rampai Puteri Medical Centre


Promosi Pengenalan Pakej Baru di Rampai Puteri Medical Center :  SERENITY PACKAGE

Dengar nama pakej bersalin ni dah rasa cam best. Serenity yang bermaksud " the state of being calm, peaceful, and untroubled." atau lebih mudah kita faham keadaan yang tenang dan damai.

Debaran nak bersalin dan kerisauan proses kelahiran dan memikirkan kos lagi, pasti korang tak senang duduk kan?

Tapi dengan Serenity Package dari Rampai Puteri Medical Center ni pastinya boleh buatkan korang menarik nafas lega. Kalau tak percaya tonton video bawah ni :-



Betul ke Serenity Package ni tiada caj tambahan??






Dah tonton video dan baca term & conditions untuk SERENITY PACKAGE, memang berbaloi kan bersalin kat sini!

Si suami pasti dapat menarik nafas lega , dan kurang sikit nervous nak sambut ahli keluarga yang baru sebab :
  • Tiada bayaran tambahan akan dikenakan jika isteri memerlukan emergency caesarean.
  • Tiada bayaran tambahan caj untuk ubat-ubatan
  • Tiada bayaran tambahan jika stay lama dekat ward selepas kelahiran atas medical reasons. 
Jom huda kongsikan pula harga untuk Serenity Package di Rampai Puteri Medical Centre



1- Serenity Suite – RM4200
2- Serenity Single Room – RM3800
3- Serenity Open Ward – RM3200

Harga affordable jugak kan? So sesiapa pun boleh rasai pengalaman bersalin di hospital private dan bayi disambut oleh doktor wanita dan dijaga rapi oleh nurse wanita. Suami dan isteri pun senang hati. 

Huda nak kongsi juga cerita yang adik ipar huda pun dah selamat bersalin di Rampai Puteri Medical Centre ni 4 bulan lepas. Lepas bersalin di sini, baru dia balik ke Kuala Terengganu untuk berpantang di rumah mak.

Adik ipar huda memang puas hati dengan servis terbaik yang diberikan oleh doktor dan nurse di Rampai Puteri ni sepanjang beliau di sana. 

Huda tertarik dengan cerita beliau dengan layanan staff yang begitu baik dan buatkan dia rasa selesa dan tenang. Selepas bayi dilahirkan , azan dipasang di Labour Room, dan ibu berpeluang bonding dengan baby dan si ayah pula azankan di telinga bayi.  

Sebelum check out wad, macam-macam dapat antaranya kad ucapan tahniah, susu untuk ibu, susu untuk bayi dan juga coklat! 


Syok kan bersalin kat Rampai Puteri Medical Centre ni!

Jemput juga baca pengalaman huda bawa adik Arif Hakim cek up  di sini >> Pengalaman Bawa Anak Check Up di Rampai Puteri Medical Centre<<

Hubungi Rampai Puteri Medical Centre untuk tempahan dan maklumat lanjut. 

Rampai Puteri Medical Centre
No 9 & 11, Jalan Seri Rejang,
Rampai Business Park South,
53300 Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia.

Web : www.rampaiputeri.com
FB : www.facebook.com/rampaiputerimedicalcentre
Instagram : https://www.instagram.com/rampaiputeri/
Emel : rampaiputeri@gmail.com
Tel : 03-41312039