Huda dah jadi EJEN CUCKOO?? - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Huda dah jadi EJEN CUCKOO??

Huda dah jadi EJEN CUCKOO??

Share This
Salam Jumaat... Berkat jer rasa bila hari Jumaat ni kan? Mulakan dengan amalan sunat seperti baca surah Al-Kahfi, selawat dan macam-macam lagi. Hari Jumaat ini juga huda cabar diri buat sesuatu iaitu jadi EJEN CUCKOO!!

Kenapa pilih jadi Ejen Cuckoo??

Mula-mula sekali sebab nak jadi ejen Cuckoo ni  TIADA MODAL. So seiapa boleh jadi ejen. Semuanya di urus secara online. Mudah kan?? 

Cerita sebalik huda terbuka nak jadi ejen Cuckoo ni adalah huda nak beli jer. Tapi huda ni jenis details,sebelum beli apa-apa kena tahu itu ini. Bila buat research kat internet memang  rasa lagi berbaloi kalau huda beli dan jadi agen Cuckoo yang sah, alang-alang dah beli boleh share kebaikan dengan orang lain dan mana tahu rezeki dapat jana income 4 angka sebulan. Tak mustahil kan? 


Kenapa huda pilih Cuckoo?

Korang tengok gambar atas ni. Cuckoo adalah penerima anugerah Gold - Trusted Brand 2018!

Penapis Air Cuckoo dicipta khas untuk menghasilkan air minuman yang menepati standard WHO!

Penapis air Cuckoo mampu menghasilkan air minuman:

1. ph7.5 - pH7.9 (pH test live di depan customer sewaktu pemasangan)
2. Air beralkali rendah yang kaya dengan mineral
3. Bebas dari logam berat
4. Menyingkirkan 99.99% bakteria dan virus

Cuckoo - No.1 Home Appliance Brand in South Korea



Dapatkan penapis Air Cuckoo dari serendah RM75.47 sebulan sahaja!

1. Bekalan air minuman bersih di hujung jari anda
2. Termasuk air sejuk, panas dan suhu bilik
3. Pemasangan percuma
4. Penghantaran percuma
5. Harga termasuk servis sehingga 5 tahun
6. Harga termasuk penukaran filter sehingga 5 tahun
7. Harga termasuk warranti sehingga 5 tahun
8. Tak makan ruang di dapur
9. Refill rate yang pantas
10. Model terkini dari Korea

Cuckoo telah membantu lebih 10 000 pelanggan untuk mendapatkan produk Cuckoo selamat dipasang di rumah masing masing di seluruh Malaysia termasuklah Sabah dan Sarawak sejak dari 2015!

Berminat nak pasang penapis Air Cuckoo kat rumah korang?  Boleh hubungi huda untuk huda bantu korang menikmati air yang bersih dan air yang standard!

KLIK >> http://www.wasap.my/601151044632

1 comment:

Post Bottom Ad

Pages