My Birthday Treats - Semuanya FREE! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

My Birthday Treats - Semuanya FREE!

My Birthday Treats - Semuanya FREE!

Share This
Alhamdullillah,syukur Allah masih izinkan huda bernafas sehingga hari ni. 

Huda nak abadikan dalam blog, kenangan birthday treat tahun 2018 ni. 
Tahun ni murah rezeki, syukur sangat. 

Hujung bulan lepas, huda dan keluarga spend 2 hari di KL untuk redeem semua birthday treats huda. Pada 26 dan 27 Ogos, kira belated birthday treats, sebab masa 24 hb Ogos sibuk ada kenduri di kampung. 





First, TGV birthday freebies. 
Kami pilih nak tengok wayang di mall yang tak ramai orang dan senang parking. Pilih nak tengok di Cheras sebab petang tu huda nak redeem another birthday voucher kat area Cheras. 
Maka kami tengok wayang FREE dan makan pop corn FREE di TGV,Cheras Sentral. 
Movie pilihan Arif Haikal , Christopher Robin. 




Second, huda redeem FREE Voucher buat facial treatment di Beaute Library Cheras Mahkota. 
Seronok dapat "me time" . 



Third, dinner di Asap Steamboat Grill yang di taja sempena blogger review session yang dijadualkan untuk huda pada hari yang sama. 


Seharian berjalan dari pagi sampai ke malam. Rezeki semuanya PERCUMA. Cuma keluarkan duit untuk travel jer la.


Pada keesokan pagi, huda sambung lagi misi redeem Birthday treats di KL. 


Fourth , Redeem FREE tickets ke Museum Of Illusion,KL .

Seronok betul bergambar sakan kat sini. 


Last sekali, encik suami belanja baju best dari Uniqlo. First time masuk Uniqlo dan terus dapat shopping. 


Fuh , tak sangka meriah birthday treats huda tahun ni. Semoga tahun depan murah rezeki lagi. InshaAllah.
Happy Birthday To Me


5 comments:

  1. Besday jugak idea reedem2 ni hwhwhhenanti nak buat gak la anyway happy besday huda,moga di rahmati Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, memang best sue, sila la kumpul semua benda free dan redeem masa birthday.

      Delete
  2. happy belated birthday huda... wow klau free mmg la ditunggukan kan.. sapa tak nak kan? hihihi

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages