Produk terbaru ALTHEA - Real Fresh Skin Detoxer yang best!! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Produk terbaru ALTHEA - Real Fresh Skin Detoxer yang best!!

Produk terbaru ALTHEA - Real Fresh Skin Detoxer yang best!!

Share This
Hye korang yang suka dengan K-Beauty!  Dah ke tahu ke belum minggu ni ALTHEA lancarkan produk baru. Kolaborasi Althea  X Get It Beauty melancarkan produk kecantikan yang diberi nama Real Fresh Skin Detoxer. Nak tahu apa yang fresh tu? Baca sampai habis artikel ni, korang pasti teruja nak cuba produk terbaru ALTHEA ni. 

ALTHEA x Get it Beauty  - Real Fresh Skin Detoxer 

ALTHEA, Platform No. 1 digital rangkaian K-Beauty berkerjasama dengan rancangan TV - Get it Beauty , Korea No. 1 Beauty Show yang mengupas isu kecantikan termasuk pandangan pakar ( dermatologist dan pharmacist).
Buat julung kalinya, kolaborasi ini memberi kejutan istimewa untuk semua peminat K-Beauty dengan produk yang korang semua wajib try!

Real Fresh Skin Detoxer datang dalam dua varian:
ROSE: Refining 
Facial mask yang dipenuhi mawar yang sesuai dengan rutin waktu pagi  untuk membuangkan kotoran yang terkumpul semalaman . Ia boleh membersihkan kulit wajah dan menjadikan kulit berseri dan sihat.

Key Ingredients - Rose Real Fresh Skin Detoxer 
  • Real rose petals - Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance 
  • Rose extract - Deeply hydrating and soothes irritations, refines the skin and smoothens rough textures 
  • Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration 
GREEN TEA: Purifying


Facial mask yang mengandungi ekstrak teh hijau, ia membantu menenangkan dan menyegarkan kulit yang letih selepas hari yang panjang di luar rumah. Sangat sesuai digunakan di waktu petang atau malam.
Key Ingredients - Green Tea Real Fresh Skin Detoxer 
  • Real green tea leaves- Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance 
  • Green tea extract - Contains vitamin C and amino acids to purify and strengthen the skin 
  • Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration

Cara Penggunaan  - Real Fresh Skin Detoxer

Guna seperti facial mask biasa. Ia sangat mudah! Bagaimana untuk menggunakannya?
1. Bersihkan muka dari solekan / make up, dan pastikan kulit wajah kering.
2. Sapukan Real Fresh Skin Detoxer ke wajah dengan sekata dan biarkan ia selama 10 saat.
3. Basahkan tapak tangan dan urutkan wajah anda dengan perlahan. Air dari tapak tangan akan bercampur dengan produk dan menghasilkan buih sedikit seperti pembersih wajah.
4. Bilas dengan air sehingga bersih.

Harga  Real Fresh Skin Detoxer 

Satu harga , korang boleh dapat dua produk. Harganya serendah RM86.00 sahaja. Terhad satu set jer tau setiap customer. Stok terhad, siapa cepat dia dapat tau! 
Macamana nak  beli ? KLIK  >>   Real Fresh Skin Detoxer Set  <<  

Review Real Fresh Skin Detoxer



Alhamdulillah, rezeki huda terpilih jadi beauty ambassador komuniti " Althea Angel ", huda jadi antara orang yang pertama cuba Real Fresh Skin Detoxer ni. Produk ni sampai bersama sekotak suprise box sempena Althea Turns 3 pada bulan lepas. Lepas guna Real Fresh Skin Detoxer memang terasa beza sangat kulit muka tau. Pada waktu pagi huda gunakan Rose Real Fresh Skin Detoxer . Bau yer yang wangi, memang syok manjakan diri dengan Rose mask ni pada waktu pagi.  
Pada waktu lewat petang, huda guna Green Tea Real Fresh Skin Detoxer. Kesannya sangat-sangat best. Kulit rasa lebih segar, halus dan muka rasa ringan jer. Memang terasa kulit muka tegang lepas guna  Real Fresh Skin Detoxer ni. Korang tak nak try ke? 

Huda rekemen sangat tau korang rasaikan kesegaran Real Fresh Skin Detoxer dari ALTHEA ni. Betul-betul fresh! Memang puas hati lepas guna.  Jom cantik berseri dengan ALTHEA <3 

4 comments:

  1. Banyak berkualiti produk dari ALTHEA ini. Amat sesuai utk jadi premium door gift untuk diberikan kepada tetamu dalam grand event.

    ReplyDelete
  2. Liez suka Real fresh skin detoxer ni.. mmg senang sgt takyah tunggu lama-lama dan bau dia sgt menenangkan

    ReplyDelete
  3. best giler pakai althea real fresh skin detoxer ni kan. paling suka bau rose pepagi tu

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages