Jom bersantai di Bangi Wonderland Sempena Gempak Merdeka 2018


Jom bersantai di Bangi Wonderland Sempena Gempak Merdeka 2018 | Yeay, huda suka sangat setiap kali datang bulan Ogos, sebab banyak promosi Merdeka. Korang dah tau belum Bangi Wonderland pun ada buat promosi tau dan juga contest yang mencari 5 orang bertuah untuk bersantai secara eksklusif dengan artis pilihan mereka. 
GEMPAK MERDEKA 2018 - BANGI WONDERLAND

Jom join contest best dari Bangi Wonderland sempena Showcase Gempak Merdeka.
.
Bangi Wonderland Themepark & Resort  akan memilih secara rawak 5 peminat bertuah untuk bersantai secara eksklusif bersama artis pilihan anda di Bangi Wonderland. Tiket masuk dan makan tengahari anda adalah PERCUMA! hanya 1 penyertaan untuk satu orang sahaja tau! So, ikut langkah mudah ini:

1. Cepat-cepat Share/ Repost video di Fb Page Bangi Wonderland Themepark & Resort dan beritahu “saya nak bersantai Gempak Merdeka bersama (Nama Artis) di Bangi Wonderland!'2. Tag FB: Bangi Wonderland Themepark & Resort atau tag IG: officialbangiwonderland

3. PM FB: Bangi Wonderland Themepark & Resort atau IG : officialbangiwonderland maklumat penyertaan anda:
i. ‘Screenshot post yang anda telah share/repost’
ii. Nama Penuh, No IC, Nama Facebook/IG, No Telefon

Eksklusif untuk 5 orang peminat sahaja bersama setiap artis. Nyatakan hanya satu nama artis sahaja.
18 Ogos (Sabtu): Ella & Aishah
19 Ogos (Ahad): Achey Bocey & Tomok
25 Ogos (Sabtu): Nabila Razali & Sufian Suhaimi
26 Ogos (Ahad): Black Hanifah & Hazama


Kempen ini bermula pada 3 Ogos dan tamat pada 9 Ogos 2018, Khamis, jam 4 petang. Cabutan dan pengumuman akan dibuat pada 10 Ogos 2018 dan disiarkan melalui FB Live Bangi Wonderland Themepark & Resort. 

So cepat-cepat korang join contest best ni! Mana tahu rezeki korang kan bulan ni dapat bertemu dengan artis kesayangan korang tu.

Owh ya, huda pun pernah datang event Showcase Gempak Giler di Bangi Wonderland Themepark & Resort pada hujung tahun lepas. Memang happening giler. Syok betul bawa anak-anak main taman tema air sambil berhibur dengan artis-artis yang buat hiburan di pentas utama.

Boleh baca di entry huda di sini >> Showcase Gempak Giler Bangi Wonderland Themepark & Resort <<

Jadi apa kata sempena cuti sekolah bulan Ogos ini, korang bawa satu family, ajak saudara mara dan jiran tetangga join sekali bersuka ria di Bangi Wonderland Themepark & Resort. Konfem korang semua enjoy dan puas hati dengan pelbagai permainan air dan kemudahan yang di sedia sini.

Harga promosi tiket RM180 untuk 5 orang ( setiap hari biasa kecuali public holiday), RM 200 untuk 5 orang ( Public Holiday - 22 Ogos dan 31 Ogos 2018)

Mark kalendar korang dan beri kejutan kepada anak-anak sempena cuti sekolah yang akan datang ini!
Untuk maklumat lanjut dan update terkini follow

Facebook : Bangi Wonderland Themepark & Resort

Layari  http://www.bangiwonderland.com.my/

Bangi Wonderland Themepark & Resort
No 2, Persiaran Bangi Avenue, Bangi Avenue, 43000 Kajang
43000 Kajang, Malaysia
 03-8912 8333