Review Oven Zanussi ZOT56MXC

Assalamualaikum semua pembaca blog huda hari ini. Huda nak kongsi satu kitchen appliances yang huda guna ketika bulan Ramadan yang lepas untuk buat kuih raya. Mak huda yang rekemen guna oven jenama Zanussi ni , katanya lebih tahan lama dan bagus.

Review Oven Zanussi  ZOT56MXC

Features 
  • 56L Capacity : Big and convenient capacity that enable to deal with more variety of food.
  • 6 Cooking Functions : 6 pre-set cooking program cater for several regular type of cooking in daily life.
 

  • Temperature Setting : 100 to 250'C temperature settings will suit just about any recipe available.
  • Fan Circulation : Let superior heat distribution enhance your cooking results. The fan circulates the hot air around the oven cavity, which allows you to put food in different places in the oven.
  • Two Layered Glass Door : Provide better safety to consumers with double layered glass door.

Accessories 

Enamel bake tray x2, steel wire chromed grill rack, tray picker, rotisserie kit, rotisserie basket, removable crumb tray.



Specifications:
  • Dimensions (Height x Width x Depth) (mm): 484 x 592 x 435
  • Energy Input: Electric
  • Control Settings: Knobs
  • Control type: Mechanical
  • Time Control: Mechanical
  • Door Material: Glass
  • MAT_CAVITY1: Food safe galvanized steel
  • Construction Type: Free-standing
  • Electrical: 2200W
  • Material: Stainless Steel panel & handle; 2 layers
  • 120 minutes auto-off; black housing
Review dari Huda

Alhamdulillah, selepas guna hampir 2 minggu huda sangat-sangat berpuas dengan oven Zanussi  ZOT56MXC ni. Jauh lebih bagus dengan oven yang huda guna sebelum ni.

Untuk buat kuih raya, sekali bakar boleh menghasilkan 80 - 100 biji kuih raya saiz kecil- sederhana.

Dengan harga bawah RM1k untuk oven berkapasiti besar serta lengkap dengan pelbagai aksesori ni, memang terbaik! Caj elektrik pun tak mahal sangat walau guna oven dari pagi sampai ke malam. Overall sangat-sangat berpuas hati dengan semua features dan tahap kecekapan oven ni.

Semangat nak baking macam-macam jenis makanan yang menggunakan oven. 

Korang doakan bisnes huda dengan menggunakan oven yang baru ini dipermudahkan dan boleh jamu lebih ramai orang makan. InshaAllah. 

4 comments:

  1. Assalam, boleh saya tahu feedback Huda sekarang untuk oven ni? Memang berbaloikah membelinya?

    ReplyDelete
  2. We have sell some products of different custom boxes.it is very useful and very low price please visits this site thanks and please share this post with your friends. Dishwasher Repair Wolf, Kenmore, Whirlpool, Sears, Viking, GE, Maytag, Bosch, FisherPaykel, RepairNearMe in Los Angeles

    ReplyDelete
  3. This is my first time i visit here. I found so many entertaining stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the leisure here! Keep up the good work. I have been meaning to write something like this on my website and you have given me an idea. Viking Ice Maker Repair In Santa Barbara

    ReplyDelete
  4. Thank you for taking the time to publish this information very useful! Dacor, Viking, Wolf, KitchenAid, Ovens Repair IN TORRANCE

    ReplyDelete